Kata KT DL-HF-493

Код товару: С000000737
Фото: Kata KT DL-HF-493

Нема в наявності

Ціна: 999 804 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Поясная сумка KATA DL-HF-493 имеет достаточный размер, что вместить компактную зеркальную фотокамеру с объективом среднего размера или небольшую видеокамеру, плюс аксессуары.

Система модельных разделителей, из которых состоит основное отделение сумки, позволяет разместить удобно оборудование. В основное отделение помещается фотокамера объективом вниз, два больших боковых кармана предназначены для дополнительных объективов и аксессуаров.

Удобная застежка-молния обеспечивает быстрый доступ к содержимому сумки KATA HandsFree-493 DL. Сумку можно переносить как в руке, так и сзади на поясе, спереди или сзади под рюкзаком. В комплект входит дождевик.

Kata KT DL-HF-493 - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Сумка за собівартістю. Щоб правильно підібрати Сумка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Kata і Ви побачите, які доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Kata. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Case Logic. Виникли при підборі Kata KT DL-HF-493 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Кам'янець-Подільському якомога швидше.

Внутренние размеры (ВхШхГ): 12  х 16 х 16 cм
Внешние размеры (ВхШхГ): 15 х 19 х 37 cм
Вес: 500 г