Manfrotto 555B

Код товару: К000000551
Фото: Manfrotto 555B

Нема в наявності

Ціна: 5 460 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Данная система предназначена для использования со штативами 055-й серии и позволяет добиться идеального выравнивания основания штативной головки относительно горизонта, не прибегая к манипуляциям с длиной ног.

Наиболее полезна данная система будет для видеооператоров и фотографов-пейзажистов, которым зачастую важно иметь идеально выставленное нулевое положение штативной головки.

Система построена на полсфере диаметром 50 мм, установленной в верхней части колонны и со съемными зажимами в нижней части.

Manfrotto 555B - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Аксесуари або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. З асортименту підберіть Аксесуар на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Аксесуар, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Manfrotto і перед вами з'явиться все Аксесуари Manfrotto. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими брендами, наприклад Benro. З'явилися при виборі Manfrotto 555B Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Мелітополі у мінімальні терміни.

Артикул 555B
Материал Алюминий
Тип основания Шаровый
Цвет Черный
Вес 670 г
Высота 41,7 см

Количество пузырьковых уровней

1