3 Legged thing Vanz (PROVANZ) універсальні ніжки-наконечники для штативу

Код товару: С000011671
Фото: 3 Legged thing Vanz (PROVANZ) універсальні ніжки-наконечники для штативу

У наявності

Ціна: 2 786 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
3 Legged Thing Vanz - идеальное сочетание наших стандартных ножек штатива и нашей обуви с длинными шипами. Vanz оснащены прочными шариками из АБС-пластика, которые надежно прикручиваются к шипам из нержавеющей стали, что позволяет использовать их на различных участках, включая каменистые или мягкие. Vanz предназначены для использования вместо ножек штатива для преобразования штатива Legends в настольное использование. Шипы предназначены для поднятия штатива над потенциально опасной местностью или для встраивания в более мягкий грунт, чтобы обеспечить более прочный якорь в ветреную и турбулентную погоду.
 
Сделанный из высококачественной нержавеющей стали и прочного АБС-пластика, двухзаходный Vanz - невероятно универсальный аксессуар для любого штатива. Совместима со всеми резьбами 1/4 "-20 и 3/8" -16.
 
Характеристика:
Монтажный винт: 1/4 "-20, 3/8" -16
Материал: Сталь

3 Legged thing Vanz (PROVANZ) універсальні ніжки-наконечники для штативу - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Виберіть із асортименту Аксесуар зі знижками? Щоб не витрачати час на підбір Аксесуар, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: 3 Legged thing і перед вами будуть Аксесуари 3 Legged thing. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Fotopro. Якщо з'явилися при виборі 3 Legged thing Vanz (PROVANZ) універсальні ніжки-наконечники для штативу Запитайте наших професіоналів. Доставка проводиться Харкові у мінімальні терміни.

Характеристика:
Монтажный винт: 1/4 "-20, 3/8" -16
Материал: Сталь