Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Код товару: С000006277
Фото: Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Очікується

Ціна: 1 411 1 304 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Парасолька-софтбокс Godox  – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі або предмета на виїзній зйомці з використанням накамерних спалахів.

 

Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Парасолі студійні або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Парасолі студійні за економною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Парасолі студійні, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Парасолі студійні Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Bowens. З'явилися при виборі Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Рівному своєчасно.

Розмір 50x70 см застосовується для зйомки поясних та ростових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки. Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає і направляє світло.
Подвійні спиці виконані з пластику, чаша парасольки-октагону – з термостійкого нейлону.