National Geographic 2344

Код товару: С000009457
Фото: National Geographic 2344

У наявності

Ціна: 2 617 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сумка National Geographic Small Shoulder Bag NG 2344 (NG 2344)
Плечова сумка малого розміру призначена для транспортування та захисту невеликих D/SLR-камер або камкордерів із аксесуарами та особистими речами.
 
Дві модульні перегородки National Geographic Small Shoulder Bag NG 2344 (NG 2344) служать для організації внутрішнього простору. Велика передня кишеня для аксесуарів. Дві невеликі зовнішні кишені для мобільного телефону і MP3-плеєра. Плоский задню кишеню для аксесуарів та особистих речей. Спеціальна сполучна петля для додаткових предметів. Відкидний клапан, який забезпечує захист для всього вмісту сумки. Пряжка для швидкого доступу до обладнання. Широкий плечовий ремінь. Міцна ручка.
 
Характеристики:
Вага (г): 450
Розміри (мм): 170x150x210
Матеріал: матер'яний
Плечовий ремінь
Ручка для перенесення
Зовнішніх відділень: 4
Знімні перегородки
Тип: сумка
За призначенням: для фотоапаратів
 
 
 

National Geographic 2344 - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Сумка за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Сумка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: National Geographic і перед вами відкриються всі необхідні для вас Сумки для фото-відео техніки National Geographic. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені лідируючими компаніями, наприклад National Geographic. Виникли при покупці National Geographic 2344 Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Кам'янець-Подільському в необхідні терміни.

Характеристики:
Вага (г): 450
Розміри (мм): 170x150x210
Матеріал: матер'яний
Плечовий ремінь
Ручка для перенесення
Зовнішніх відділень: 4
Знімні перегородки
Тип: сумка
За призначенням: для фотоапаратів