Manfrotto MVK500AM

Код товару: С000009468
Фото: Manfrotto MVK500AM

У наявності

Ціна: 25 614 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Легкий відеокомплект MVK500AM включає рідинну відеоголову MVH500A (з чашею 60 мм) та відеоштатив зі здвоєними ногами MVT502AM (алюмінієвий, із середньою розтяжкою).
 
MVH500A це легка голова з розширеною платформою для камер HDSLR. Вона має ковзний майданчик, який допомагає збалансувати камеру при зміні об'єктива. голова початкового рівня 500 серії забезпечує плавність рухів та точне керування обладнанням вагою до 5 кг. Це найкомпактніша голова в нашій популярній серії Bridging Technology™. MVH500A з 60 мм чашею для встановлення на штатив і є заміною відеоголови Manfrotto 701HDV. Чудова плавність зйомки: голова 500 серії оснащується професійними гідравлічними рівнями по осях панорамування та нахилу, що гарантують плавність, контроль та точність кожного руху камери. Швидше, простіше та безпечніше у використанні: бічний фіксатор дозволяє камері QR майданчиком швидко фіксуватися до голови зверху, замість необхідності вирівнювання та висування ззаду. Жодні допоміжні фіксатори не потрібні. Система бічного фіксатора також дозволяє швидше та простіше підняти та зняти камеру з голови. голова 500 має контрбаланс на 2,4 кг але здатна тримати обладнання вагою до 5 кг.
 
Для встановлення монітора перегляду або іншого допоміжного обладнання є один роз'єм 3/8” Easy Link. MVT502AM - традиційний 2-ступінчастий відеоштатив зі здвоєними алюмінієвими ногами, професійний, з інтуїтивно зрозумілим керуванням для легких камер. Телескопічні алюмінієві ноги забезпечують компактність та малу вагу. штанги інноваційного еліптичного профілю та модернізовані запірні кільця надають йому відмінну жорсткість та стійкість. Середня розпірка відрізняється покращеною ергономікою і проста у використанні, а гумові ніжки забезпечують відмінне зчеплення з будь-якими покриттями для підлоги і грунтом. Прогумований ремінь забезпечує легке та безпечне транспортування. Постачається із захисним кофром.
 
Особливості:
- Професійна рідинна система важелів для панорамування
- Система контрбалансу для нахилів
- Рухомий майданчик для швидкого встановлення та роботи
- Пухирцевий рівень для легкої побудови кадру
- Інноваційні телескопічні здвоєні ноги
 
 
 

Manfrotto MVK500AM - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Штативні набори фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати набор за гарною ціною? Щоб вам простіше було підібрати набор, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Manfrotto і Ви побачите всі необхідні Штативні набори Manfrotto. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Всі фотототовари, які є у нас, випускають відомі фірми, наприклад Manfrotto. Якщо виникли при купівлі Manfrotto MVK500AM Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна отримати Луцьку в потрібні терміни.

Призначення Відео
Максимальна висота 154 см
Мінімальна висота 67.5 см
Довжина у складеному вигляді 72 см
Максимальне навантаження 15 кг (ноги) / 5 кг (голова)
Кількість секцій 3
Знімна головка Так
Головка у комплекті Є
Тип голівки Відео
Безпечне корисне навантаження 5 кг
Передній нахил -70 ° / +90 °
Панорамне обертання 360°
Пухирцевий рівень Є
Швидкознімний майданчик Є
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штатив Manfrotto MVT502AM
Відео-головка MVH500A
Швидкознімний майданчик 500PLONG
Чохол
Вага Вага: 3.56 кг
Країна виробництва Італія