Zoom H2n

Код товару: С000010277
Фото: Zoom H2n

У наявності

Ціна: 6 800 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рекордер Zoom H2N

   

 

Загальна інформація:

Zoom H2N – це рекордер виробництва всесвітньо відомої компанії Zoom.
Комплектація:
У комплект поставки Zoom H2N входять такі елементи: рекордер, посібник користувача, 2 батареї aa, програмне забезпечення. Корпус Zoom H2N збудований на базі якісних компонентів, спроектований у мінімалістичних чітких лініях, має класичний чорний колір.
Опції:
У рекордері Zoom H2N розроблений простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Серед основних опціональних можливостей Zoom H2N можна назвати можливість розширення пам'яті.
Формати:
Рекордер Zoom H2N підтримує такі типи форматів: WAV, MP3. Для запису використовують формати WAV, MP3.
Габарити:
Розміри рекордера Zoom H2N становлять 76x113x42 мм. Вага даної моделі – 0,1 кг.
Додаткова інформація:
Термін гарантійного обслуговування складає 12 місяців.
Опис від виробника
П'ять вбудованих конденсаторних мікрофонів «студійної якості», завдяки чому можна вибирати між різними діаграмами спрямованості і навіть використовувати диктофон як мікрофон гармати. Крім того, пристрій оснащується 1.8-дюймовим екраном, входом для зовнішнього мікрофона, лінійним входом та виходом, вбудованим динаміком та інтерфейсом USB 2.0, а час автономної роботи від пари AA-акумуляторів становить 20 годин. Як носій інформації використовуються карти пам'яті SD/SDHC. Крім того, Zoom H2n можна використовувати з будь-яким комп'ютером як USB-мікрофон.
 
 

Zoom H2n - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Рекордери або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Рекордер за економною ціною? Щоб легше було підібрати Рекордер, за допомогою зручної навігації. Введіть: Zoom і перед вами будуть Рекордери Zoom. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Zoom. Якщо виникли під час підбору Zoom H2n Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна отримати Костянтинівці у стислі строки.

Тип товара Рекордер
Бренд Zoom
Формат запису звука WAV, MP3
Формати WAV, MP3
Сенсорний экран Ні
Можлмвість розширення пам'яті Так
Bluetooth Ні
Wi-Fi Ні
Колір Чорний
Габарити 76x113x42 мм
Вага 0,1 кг
В комплекті Рекордер, посібник коистувача, 2 батарейки AA