Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051

Код товару: С000010715
Фото: Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051

У наявності

Ціна: 500 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Тримач для спалаху та парасольки  Mircopro M11-051  дозволяє використовувати при зйомці комбінацію з камери спалаху і фотозонта або парасольки софтбокса.
Роз'єм для спалаху універсальний, має затискний механізм кріплення та підходить для всіх камерних спалахів або для постійного LED світла. Для кріплення парасольки передбачено отвір діаметром 1 см та затискний гвинт. Металевий "палець" з різьбленням 1/4" з одного боку, та 3/8" з іншого, забезпечує надійне кріплення тримача на будь-яку стійку або штатив.
 

Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051 - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Тримачі для студійного обладнання або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Тримач за собівартістю. Щоб правильно підібрати Тримач, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами будуть усі Тримачі для студійного обладнання Mircopro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Manfrotto. Якщо виникли при купівлі Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Транспортуємо продукцію в Хмельницькому у стислі строки.