E-Image EI-A53K кронштейн із затискачем

Код товару: С000011828
Фото: E-Image EI-A53K кронштейн із затискачем

У наявності

Ціна: 1 144 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

E-Image EI-A53K Mini Articulating Arm Kit - це комплект шарнірних кріплень для монтажу додаткового обладнання для відеозйомки. EI-A53K складається з міні кронштейна EI-A53 і міні затиску EI-A05S. 3,5 "шарнірний міні кронштейн E-Image EI-A53 є надійним накамерні кріплення для відеоаксесуарами в умовах обмеженого вільного місця. Гвинти на кінцевих кульових голівках мають різьбу 1/4" -20, забезпечуючи сумісність з більшістю камер і допоміжного відеообладнання. Кульові головки обертаються на 180 °, а центральна крильчасті гайка фіксує їх в необхідному положенні.
Затиск E-Image EI-A05S застосовується при монтажі на напрямні круглого або квадратного профілю. Затиск виготовлений з алюмінієвих і сталевих елементів і має різьбові отвори 1/4 "-20 і 3/8" -16 для відповідних аксесуарів.
Міні шарнірне кріплення Articulating Arm Kit E-Image EI-A53K - дуже зручний монтажний комплект, що володіє універсальними можливостями при суперкомпактні розмірах.
 
 

E-Image EI-A53K кронштейн із затискачем - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Тримачі для студійного обладнання або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Тримач З вигодами? Щоб легко було підібрати Тримач, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: E-Image і перед вами з'явиться все Тримачі для студійного обладнання E-Image. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими брендами, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору E-Image EI-A53K кронштейн із затискачем Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Україні найшвидше.

Технічні характеристики 
 
EI-A05S:
- Максимальне навантаження: 4 кг;
- Монтажне кріплення:
     затискач для напрямних від 15 до 40 мм;
     отвори 1/4" і 3/8";
- Довжина: 6 см;
-  Вага: 60 ​​г;
 
EI-A53
- Максимальне навантаження: 2 кг;
- Монтажне кріплення: гвинт 1/4";
- Довжина: 9 см;
- Вага: 65 г.