Lowepro Truckee BP 250 LX Grey (LP37238-PWW)

Код товару: С000010761
Фото: Lowepro Truckee BP 250 LX Grey (LP37238-PWW)

У наявності

Ціна: 4 975 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Рюкзак для камери у повсякденному стилі для подорожей та пригод.
 
- Для камери з 1-2 додатковими об'єктивами
 
- Два відділення однакового обсягу для особистих речей та аксесуарів
 
- Кишеня з м'якою підкладкою для 15'' ноутбука.
 
- Нагрудний ремінець-фіксатор, задня панель з сіткою, що вентилюється.
 
- відділення для камери з надійною блискавкою з фіксатором
 
Truckee BP 250 LX - виготовлений із міцних матеріалів відмінний стандартний рюкзак для камери, що забезпечує комфорт використання протягом усього дня, з простими кишеньками-органайзерами, відділеннями для планшета та особистих речей. Рюкзаки Truckee пропонують поєднання яскравих емоцій, функціональності та зручності спонтанного використання для виїздів на музичні фестивалі, коротких походів або ночівель просто неба. Внутрішній простір розділений на два відсіки однакового об'єму: у верхній частині достатньо місця для куртки або їжі, а в нижній частині розташований зручний відсік для камери. Відсік для камери ідеально підходить для розміщення компактної дзеркальної або бездзеркальної фотокамери з 1 або 2 додатковими об'єктивами. Також тут розміститься компактний розкладний дрон або відеокомплект (камера, мікрофон та освітлювальні прилади). Компресійні ремені з двох сторін та сітчасті кишені дозволяють розмістити компактний штатив та пляшку з водою. Інтегроване кріплення дозволяє надійно фіксувати сумку на ручці валізи на коліщатках. Внутрішня кишеня з трикотажною підкладкою забезпечує швидкий доступ до невеликих предметів, таких як телефон, окуляри тощо.
 
СУМІСНІСТЬ
 
- Вміщує бездзеркальну камеру, наприклад, Olympus OM-D E-M10 або Sony Alpha a6500 та невелику дзеркальну камеру, наприклад Canon EOS Rebel T6i.
 
- 1-2 додаткові об'єктиви
 
- Мікрофони, джерела світла та зарядні пристрої
 
- Компактний штатив
 
- Компактний пристрій, наприклад, DJI Osmo або Mavic.

Lowepro Truckee BP 250 LX Grey (LP37238-PWW) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Рюкзаки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Рюкзак за економною ціною? Щоб правильно підібрати Рюкзак, за допомогою навігації. Введіть: Lowepro і перед вами відкриються всі необхідні для вас Рюкзаки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад MindShift. Виникли при покупці Lowepro Truckee BP 250 LX Grey (LP37238-PWW) Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Нікополі в потрібні терміни.

Вага
0.684 кг
Ширина Основного Відділення (Ш)
26 x 13 x 43 cm
Зовнішня Ширина
30 x 20 x 44 cm
Ширина Відділення Для Ноутбука
26 x 2.5 x 36 cm
Загальний об'єм
18 L
Основний колір
Сірий
Розміри Відділення Для Камери
25 x 15 x 19 cm
Розміри Переднього Відділення
24 x 2 x 14 cm
Розміри Верхнього Відділення
26 x 13 x 22 cm