Fujifilm X-H2 16757045

Код товару: С000011098
Фото: Fujifilm X-H2 16757045

У наявності

Ціна: 72 833 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

FUJIFILM X-H2: життя в деталях

FUJIFILM X-H2 — це бездзеркальна камера з кроп-сенсором високої роздільної здатності, яка розширює межі створення зображень APS-C, оснащена революційним датчиком BSI на 40 МП і арсеналом передових функцій, укладених у невеликий і міцний корпус серії X. Ця високоефективна камера, що займає перше місце в лінійці X-System, успадкувала багато досягнень системи GFX у технології цифрового захоплення, щоб забезпечити якість зображення, деталізацію та передачу кольорів, яких раніше не бачили в камері з датчиком APS-C, зберігаючи при цьому свій характерний компактний форм-фактор і елегантний дизайн, який привернув X-System вірних прихильників у всьому світі.

Датчик X-Trans 5 BSI

Ідеально підходить для фотографів архітектури, подорожей і пейзажів, X-H2 оснащений 40-мегапіксельним сенсором X-Trans 5 HR із заднім підсвічуванням формату APS-C, який підвищує роздільну здатність і покращує роботу в умовах слабкого освітлення порівняно з попередніми поколіннями. По-перше, сенсор X-Trans використовує унікальний масив кольорових фільтрів, який за своєю суттю мінімізує муар і сприяє більш природному передачі кольорів; дизайн BSI допомагає зменшити шум і покращити тональність і чіткість; і, нарешті, конструкція значно зменшує рухові викривлення та інші спотворення руху, щоб краще відповідати програмам для високошвидкісного відео та фото. Чудова роздільна здатність забезпечує 2-кратне цифрове збільшення та має до 13 ступенів динамічного діапазону.

X-процесор 5

Партнером нещодавно розробленого датчика є свіжий механізм — X-Processor 5 — який використовує 64-розрядну обробку, щоб реалізувати втричі більшу швидкість як для відео, так і для фотографій порівняно з X-T4. Що стосується відео, це дозволяє записувати зі швидкістю потоку до 720 Мбіт/с.

Що стосується фотографій, ця швидка обробка означає швидшу зйомку відповідно до фотографування рухомих об’єктів. При роботі з електронним затвором можлива зйомка зі швидкістю до 20 кадрів в секунду з буфером із 202 послідовних нестиснутих необроблених кадрів. Завдяки механічному затвору можлива швидкість зйомки до 15 кадрів в секунду, а також можливість знімати більше 1000 необроблених кадрів в одній серії.

Ця обробка також дає переваги складній системі автофокусування з підтримкою штучного інтелекту, допомагає досягти 14-ступеневого динамічного діапазону та забезпечує розширений діапазон чутливості від ISO 125-12800.

 

 

Внутрішній запис 4K 120p і 8K 30p

Незважаючи на зосередженість на фотографії, X-H2 має вражаючу відеосистему, здатну записувати 4:2:2 10-бітний внутрішній запис у 8K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а також у форматі DCI/UHD 4K зі швидкістю до 60 кадрів в секунду та Full HD зі швидкістю до 240p. . Також підтримуються різні кодеки, включаючи H.265 і три рівні ProRes: високий бітрейт 422 HQ, стандартний 422 і більш стислий 422 LT. Крім того, тривалість безперервного запису можлива до 160 хвилин за будь-якої частоти кадрів і роздільної здатності та може бути збільшена до 240 хвилин за допомогою зовнішнього вентилятора.

Зовнішній необроблений запис

Використовуючи повнорозмірний порт HDMI, можливий запис 12-бітного необробленого відео при підключенні до сумісного зовнішнього записуючого пристрою. Можливий запис у форматах ProRes RAW і Blackmagic RAW, а також можливість працювати з профілями F-Log або F-Log 2, і обидва формати підтримують роботу з роздільністю до 8K з відкритими воротами.

 

Покращений автофокус і стабілізація зображення

Гібридне АФ із глибоким навчанням ШІ

Завдяки покращеній обробці автофокусування помітно швидше та інтелектуальніше. Ця гібридна система фокусування використовує 425 точок фазового визначення та тепер чутлива до -7 EV для роботи в умовах справді слабкого освітлення. Крім того, підтримуючи глибоке навчання, адаптивний алгоритм ШІ означає, що ця система фокусування краще підходить для автоматичного виявлення та відстеження різноманітних типів об’єктів.

Мультизйомка зі зсувом пікселів

Pixel Shift Multishot робить кілька експозицій у швидкій послідовності, кожна з яких точно зміщує датчик зображення на половину пікселя, щоразу фіксуючи об’єкт на іншій частині датчика зображення та створюючи єдине 160-мегапіксельне зображення за допомогою Pixel Shift. Програмне забезпечення комбінатора.

Внутрішня стабілізація зображення

Вбудована 5-осьова стабілізація зображення зі зміщенням датчика допомагає мінімізувати тремтіння камери до 7 ступенів. Ця система працює в поєднанні з більшістю об’єктивів серії X, включаючи нестабілізовані, і дає переваги при роботі з більшою витримкою та під час зйомки в умовах складного освітлення. Крім того, цифрову стабілізацію зображення також можна використовувати під час відеозапису, щоб ще більше допомогти стабілізувати відзнятий матеріал, особливо під час запису з рук.

 

 

Дизайн камери

Практичний і міцний дизайн

- Великий електронний видошукач OLED має чітку роздільну здатність 5,76 м точок і 0,8-кратне збільшення для яскравого, чіткого та детального перегляду на рівні очей.

- Задній 3,0-дюймовий РК-дисплей має високу роздільну здатність 1,62 м точок і сенсорний інтерфейс для інтуїтивно зрозумілого керування. Крім того, його конструкція зі змінним кутом нахилу означає, що екран можна відкинути набік, нахилити вгору або вниз, а також закрити, притиснувши екран до тіла для захисту.

- 1,28-дюймовий монохромний РК-екран на верхній панелі — простий засіб для швидкого перегляду налаштувань зйомки.

- Подвійні слоти для карт пам’яті включають один слот CFexpress типу B і один слот SD UHS-II для гнучкості збереження файлів. Слот CFexpress типу B має бути пріоритетним для запису відео з вищим бітрейтом і швидкої безперервної зйомки, а слот SD є зручною альтернативою для резервного копіювання або менш критичної для швидкості зйомки.

- Акумулятор NP-W235 забезпечує приблизно 720 кадрів за один заряд при роботі з EVF в економному режимі або приблизно 580 кадрів у звичайному режимі.

 

 

Підключення

- Повнорозмірний порт HDMI типу A для виведення відео на зовнішній рекордер або монітор.

- Порт USB 3.2 Gen 2 Type-C підтримує модем, передачу даних і зарядку акумулятора в камері.

- 3,5-міліметрові порти для навушників і зовнішнього мікрофона для кращого контролю над аудіозаписом.

- Порт синхронізації ПК для синхронізації флеш-пам’яті.

- Дистанційний порт 2,5 мм для використання дротових пультів дистанційного керування.

- Вбудоване з’єднання Bluetooth і Wi-Fi дозволяє бездротовим способом передавати зображення на мобільний пристрій або використовувати пристрій для дистанційного керування камерою.

 

 


 

 

  


 

Режими моделювання плівки

Режими імітації плівки дозволяють відтворити зовнішній вигляд кількох типів плівок FUJIFILM, зокрема Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Nostalgic Neg., Pro Neg. Привіт, Pro Neg. Standard, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome і Sepia. Крім того, можна налаштувати ефект зернистості, а також ефект кольорового хромування для точного налаштування вигляду зображень.

 

 


 

Fujifilm X-H2 16757045 - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Fujifilm і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при підборі Fujifilm X-H2 16757045 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Доставка проводиться Тернополі у стислі строки.

Тип процесора X-Processor 5
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель X-H2
Модельний ряд X
Розмір матриці 23,5x15,6 мм, APS-C
Світлочутливість (ISO) 160 - 12800
Кількість мегапікселів 40
Серійна зйомка, кадрів/сек 20
Формат файлів DCF, HEIF, JPEG, MOV, MP4, MPEG-4, RAW
Кількість точок фокусування 425
Тип фокусування Авто
Кріплення об'єктива (байонет) Fujifilm X
Фокусна відстань Залежить від об'єктива
Мінімальна відстань фокусування Залежить від об'єктива
Світлосила Залежить від об'єктива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Стабілізація зображення Стабілізація за допомогою рухомої матриці
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1620
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Електронний
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Максимальна роздільна здатність відео 8K
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 100, 120, 24, 25, 30, 60
Формат відеофайлів Apple ProRes, HEVC, MOV, MP4, MPEG-4
Витримка 30 - 1/32000
Типи карт пам'яті CFexpress (тип B), SD, SDHC, SDXC
Роз'єми і порти HDMI Type-A, USB Type-C, Роз'єм 2,5 мм, Стереофонічний міні-роз'єм 3,5 мм
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
Живлення NP-W235
Знімків на заряді, шт 720
Пило-, волого-, ударозахист Так
Матеріал корпусу  Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 92,9 х136, 3х84, 6
Об'єктив у комплекті Body
Країна-виробник Китай