Sony Alpha A7R V Black ILCE7RM5

Код товару: С000011141
Фото: Sony Alpha A7R V Black ILCE7RM5

У наявності

Ціна: 142 884 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Новий процесор на основі штучного інтелекту. Інтелектуальні функції нового рівня
 
Найсучасніший процесор зі штучним інтелектом використовує детальні дані про фігуру й позу людини, щоб точно розпізнавати об’єкти зйомки1 й ефективно використовувати роздільну здатність. Крім того, ми збільшили кількість об’єктів для розпізнавання, серед яких тепер є транспортні засоби й комахи.
 
 
 
Ефективна зйомка на основі штучного інтелекту. Процесор зі штучним інтелектом для розпізнавання об’єктів
 
Камеру α7R V обладнано процесором зі штучним інтелектом, який обробляє великі обсяги даних, щоб точно розпізнавати різні об’єкти зйомки.
  
Визначення пози людини
α7R V використовує дані про форму об’єкта, щоб визначати рухи, і розпізнає людські очі приблизно на 60% краще. Ця камера точно виявляє не лише очі, а й положення тіла та голови на основі зразків фігур і поз. Через це можливо втримувати фокус на об’єкті й відстежувати його, навіть якщо він відвернув обличчя або воно закрите маскою.
 
Розпізнавання більшої кількості об’єктів
Окрім людей, тварин і птахів, камера тепер розпізнає комах, автомобілі, поїзди та літаки, забезпечуючи гнучкішу та надійнішу фото- й відеозйомку. Камера підтримує автофокусування по очах із відстеженням у реальному часі, а також розпізнає голову й тіло під час зйомки людей, тварин і птахів.
 
      
 
Точніше керування балансом білого
В основі автоматичного балансу білого лежить штучний інтелект камери α7R V. Алгоритм штучного інтелекту не лише керує датчиком видимого й інфрачервоного світла, а й дає змогу досягти точнішого балансу білого в складних умовах освітлення, наприклад коли об’єкт затінено.
 
 
Висока деталізація
 
CMOS-матриця Exmor R
35-мм повнокадрова матриця із 61 ефективним мегапікселем5
Матрицю обладнано технологіями Sony, які ефективно усувають шуми, зокрема заднім підсвічуванням, лінзою на мікросхемі без зазорів і герметичним склом з антибліковим покриттям, і вона позбавлена оптичного фільтра низьких частот.
 
 
 
 
Найновіший механізм обробки зображень BIONZ XR
Новий процесор BIONZ XR у вісім разів потужніший, ніж попередня модель6. Він обробляє великі обсяги даних зображення, зменшує затримку й помітно збільшує ефективність обробки фотографій і відео. 
 
 
 
 
Завжди точні кольори й експозиція
Найновіший процесор BIONZ XR забезпечує ще краще регулювання експозиції та точніше відтворення кольорів. Новий алгоритм автоекспозиції виявляє шкіру обличчя та відповідним чином регулює експозицію під час фото- й відеозйомки.
 
 
 
 
Розміри та якість зображень RAW на вибір
Камера α7R V підтримує формат RAW без втрат із трьома розмірами на вибір: L (60 Мп), M (26 Мп) і S (15 Мп). Задля простішої постобробки розміри M і S забезпечують однакову роздільну здатність відзнятого матеріалу в повнокадровому форматі й APS-C. 
 
 
 
 
Удосконалена оптична стабілізація за 5 осями
Уперше в лінійці α камеру α7R V обладнано системою стабілізації з вісьмома ступенями налаштування. Вона забезпечує ефективну стабілізацію для зйомки інтер’єрів або нічних сцен із низькою витримкою, коли бажано уникнути підвищення чутливості.
 
 
 
 
Точна компенсація до одного пікселя
Новий алгоритм точно виявляє відхилення й керує стабілізацією на рівні до одного пікселя, а також використовує весь потенціал роздільної здатності 61 Мп8, щоб передати найдрібніші деталі об’єкта.
 
 
 
 
Режими Creative Look для творчої зйомки
Функція Creative Look забезпечує 10 готових наборів налаштувань для творчих режимів, які можна за потреби змінювати, щоб створювати ще виразніші фотографії та відео з потрібною атмосферою. 
 
 
 
 
Серійна зйомка з піксельним зсувом реагує на зміну умов
Серійна зйомка з піксельним зсувом застосовує вбудовану систему стабілізації зображення. Камера робить до 16 знімків зі зсувом пікселів, які потім компонуються на комп’ютері, щоб забезпечити високу роздільну здатність зображення. За допомогою програмного забезпечення на комп’ютері можна виявити й усунути навіть незначні рухи (до 1 пікселя).
 
 
Автофокусування нового покоління
Автофокусування з розпізнаванням у реальному часі
Покращене розпізнавання об’єктів зйомки забезпечує ефективну роботу системи автофокусування камери α7R V. Технологія глибокого навчання підтримує ефективне автофокусування з розпізнаванням у реальному часі, а також надійне відстеження в реальному часі10, можливе завдяки швидкому гібридному АФ із широким охопленням.
 
 
Швидке й точне АФ із широким охопленням
Висока обчислювальна потужність нового процесора BIONZ XR і оновлені алгоритми значно покращують автофокусування. 693 щільно розташованих точки фазового автофокусування охоплюють майже 79% площі зображення.
 
 
Точне АФ за слабкого освітлення EV –4.0
Сучасні алгоритми забезпечують точне автофокусування навіть за слабкого освітлення EV –4.0 у режимі AF-S. Крім того, α7R V підтримує зйомку з пріоритетом фокусування для надійного АФ за слабкого освітлення або з малими значеннями діафрагми.
 
 
 
 
Серійна зйомка до 583 стиснутих зображень RAW при 10 кадр./с 
Серійна зйомка з частотою до 10 кадр./с та повним відстеженням для автофокусування або автоекспозиції підтримується з механічним і електронним затвором. З такою частотою камера може зробити до 583 стиснутих знімків у форматі RAW.
 
 
 
 
Брекетинг фокусування задля найкращого знімка
Камера автоматично робить до 299 знімків поспіль із поступово зміщуваним фокусом. Інтервали й траєкторію зміщення задає користувач. Виберіть ідеальний знімок або обробіть кілька знімків, щоб створити композицію з неймовірною глибиною фокуса.
 
 
 
 
Усунення мерехтіння
Мерехтіння від штучних джерел освітлення під час фотозйомки можна ефективно усунути за допомогою функції Anti-flicker shoot, а функція Var Shutter налаштовує витримку відповідно до частоти мерехтіння та підходить як для фото-, так і для відеозйомки.
 
 
 
 
Функція Full-time DMF
Під час фотозйомки з АФ у режимі AF-C або AF-S за допомогою кільця фокусування можна миттєво перемикатися на ручне фокусування. Це дає змогу відразу переводити фокус на інший об’єкт.
 
Деталізовані відео з ефектом присутності
 
Запис відео високої якості у форматі 8K
XAVC HS дає змогу знімати високоякісні відео у форматі 8K (7680 × 4320) 24p (25p) з ефективним стисненням HEVC/H.265, розкриваючи більше можливостей об’єктивів Sony та забезпечуючи максимальну роздільну здатність матриці зі зчитуванням пікселів у повному обсязі. Навіть найдрібніші деталі закарбовуються реалістично.
 
Зйомка відео у форматі 4K з якістю до 60p (50p)
Для зйомки відео 4K можна вибрати повнокадровий формат або формат Super 35 мм. Повнопіксельне зчитування в режимі Super 35 мм без групування забезпечує дискретизацію 2,6x для зйомки відео 4K. Підтримується формат XAVC S-I (All-Intra) або XAVC HS із 10-бітною глибиною кольору й колірною субдискретизацією 4:2:2.
 
 
Виразний вигляд з S-Cinetone™
Завдяки технологіям камер лінійки CineAlta™, як-от VENICE, колірна матриця S-Cinetone передає природні напівтони, характерні для здорової шкіри, а також точно відтворює м’які кольори та світло. 
 
 
Гама-криві S-Log3 з 14-кроковим налаштуванням
Гама-криві S-Log3 краще відтворюють градації від тіней до середнього сірого діапазону (18% сірого) і забезпечують 14-крокове налаштування для ефективного редагування.
 
 
 
 
Відеозйомка з відстеженням у реальному часі
Покращене розпізнавання об’єкта зйомки забезпечує ефективніше відстеження в реальному часі й автоматично утримує чіткий фокус на об’єкті, зокрема на очах.
 
 
 
Активний режим для кращої стабілізації відео
Активний режим забезпечує надійну стабілізацію відео під час зйомки з рук. Система стабілізації сумісних об’єктивів24 працює в тандемі із системою стабілізації в корпусі камери задля найбільшої ефективності. Тому можна знімати без штатива навіть наближені об’єкти.
 
 
 
Компенсація "дихання" фокуса для стабільного кута огляду
Під час відеозйомки з компенсацією "дихання" фокуса Clear Image Zoom стабілізує кут огляду й усуває небажані зміщення внаслідок зміни положення фокусування. Матадані "дихання" можуть також використовуватися під час постобробки.
 
 
 
Усі необхідні засоби для відеозйомки
Камера α7R V має різноманітні засоби для відеозйомки, як-от рамка-індикатор запису, гнучкий режим експозиції, можливість регулювати баланс білого під час запису, нові позначки співвідношення сторін на зображеннях і таймер автоспуску.
 
На основі відгуків фотографів
 
Новий LCD-монітор, що повертається за 4 осями. Безпрецедентна гнучкість
 
Новий LCD-монітор Sony повертається за 4 осями: по вертикалі, як звичайні монітори, і по горизонталі для додаткової зручності. Він відкриває більше можливостей для творчості, оскільки можна нахилити його під будь-яким кутом.
 
 
 
 
3,2-дюймова LCD-панель із високою деталізацією
Камеру α7R V обладнано LCD-монітором зі співвідношенням сторін 3:2, 2,1 млн точок, сенсорним керуванням і широкою колірною гамою (еквівалент DCI-P3). Режим зйомки надворі забезпечує хорошу видимість на сонці.
 
 
 
 
 
Видошукач QXGA із високою роздільною здатністю
Електронний видошукач OLED має 9,44 млн точок. Він покращує роздільну здатність в 1,6 разу, забезпечує коефіцієнт збільшення 0,9028 29 й кут огляду 41°, а також підтримує відтворення з частотою 120 кадр./с для мінімального розмиття руху.
 
 
 
 
 
2 гнізда для карт, зокрема CFexpress Type A
Камеру α7R V обладнано двома гніздами, які підтримують карти пам’яті CFexpress Type A, SDXC й SDHC (UHS-I і UHS-II)30. Можливість швидкого запису на карти Type A дає змогу легко обробляти великі обсяги даних. Зйомка підтримується одночасно на обидві карти або по черзі в "естафетному" режимі.
 
 
 
 
 
Спеціальний кільцевий регулятор Still/Movie/S&Q
За допомогою кільцевого регулятора Still/Movie/S&Q можна зручно вибирати потрібні налаштування для кожного режиму зйомки.
 
  
 
Сенсорне керування зйомкою та відтворенням
Функції фокусування, відстеження та зйомки дотиком можна послідовно активувати за допомогою піктограми на екрані зйомки. Під час відтворення зображення можна вибирати дотиком.
 
Професійний робочий процес і надійність
 
 
Wi-Fi для підключення до комп’ютера, FTP та смартфона
Вбудований модуль Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) працює в діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц і підтримує технологію 2x2 MIMO для швидкого й стабільного зв’язку й передавання даних.
 
 
 
 
 
Функція вебкамери й підтримка стандартів UVC та UAC
α7R V можна використовувати як вебкамеру з високою роздільною здатністю й транслювати контент у форматі 4K. Для цього знадобиться смартфон із підтримкою стандартів UVC та UAC або комп’ютер, підключений через USB. 
 
 
 
 
Ефективне розсіювання тепла для тривалішої зйомки
Камера має принципово новий дизайн, що забезпечує ефективне розсіювання тепла й запобігає перегріванню. Відео 8K 24p (25p) з 10-бітною глибиною кольору та субдискретизацією 4:2:0 можна знімати протягом 30 хвилин без перерви.
 
 
 
 
Надійна робота в складних умовах
Для надійнішої роботи поза приміщенням усі шви корпусу, кнопки та кришку відсіку з акумулятором герметизовано. Ретельно розроблена кнопка фіксації об’єктива й амортизуючий матеріал навколо кріплення також запобігають потраплянню пилу й вологи.
 
 
 
 
Нова система захисту від пилу видаляє його ефективніше
Завдяки надзвуковому приводу фільтр, розташований перед матрицею зображення, здійснює понад 70 000 циклів переміщення за секунду, ефективно видаляючи пил і частинки бруду зі своєї поверхні. Крім того, після вимкнення камери затвор закривається для зміни об’єктива.
 
Екологічність і універсальний доступ
 
Екологічна ініціатива Sony 
Проєкт Road to Zero від групи компаній Sony має на меті досягти нульового екологічного сліду. Для цього ми вдосконалюємо кожен етап виробництва й розповсюдження камер і аксесуарів, щоб зменшити вплив на довкілля під час розробки, виготовлення, пакування й транспортування виробів.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sony Alpha A7R V Black ILCE7RM5 - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Фотоапарат З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Sony і Ви побачите список з Фотоапарати Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Sony Alpha A7R V Black ILCE7RM5 Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Полтаві максимально швидко.

Тип затвора Електронний затвор, механічний затвор у фокальній площині
Швидкість затвора Механічний затвор
від 1/8000 до 30 секунд
від 1/8000 до 1/4 секунди в режимі відео
Режим лампочки/часу Режим лампочки
Чутливість ISO Фото
від 100 до 32 000 у ручному, автоматичному режимі (розширено: від 50 до 102 400)
Відео
від 100 до 12800 в автоматичному режимі
Від 100 до 32 000 у ручному режимі
Метод вимірювання Центрозважене середнє, зважене виділення, кілька, точкове
Режими експозиції Пріоритет діафрагми, ручний, програмний, пріоритет витримки
Компенсація експозиції Від -5 до +5 EV (з кроком 1/3, 1/2 EV)
Діапазон вимірювання Від -3 до 20 EV
Баланс білого Попередні налаштування від 2500 до 9900K
: Авто, Хмарно, Користувацьке, Денне світло, Спалах, Флуоресцентна лампа, Лампа розжарювання, Тінь, Під водою
Безперервна зйомка Механічний затвор
До 10 кадрів/с при 61 МП для до 583 кадрів (Raw) / 1000 кадрів (JPEG)
Електронний затвор
До 7 кадрів/с при 61 МП
Інтервальний запис Так
Автоспуск 2/5/10-секундна затримка
Розміри зображення 3:2 JPEG / Raw
60 МП (9504 x 6336)
26 МП (6240 x 4160)
15 Мп (4752 x 3168)
4:3 JPEG / Raw
54 МП (8448 x 6336)
23 МП (5552 x 4160)
13 МП (4224 x 3168)
16:9 JPEG / Raw
51 Мп (9504 x 5344)
22 МП (6240 x 3512)
13 МП (4752 x 2672)
1:1 JPEG / Raw
40 МП (6336 x 6336)
17 МП (4160 x 4160)
10 Мп (3168 x 3168)
Співвідношення сторін 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Формат файлу зображення JPEG, Raw
Розрядність 14-розрядний
Внутрішні режими запису H.265/XAVC HS 4:2:2 10-розрядний
UHD 4K (3840 x 2160) зі швидкістю 23,98/50/59,94 кадрів/с [від 50 до 200 Мбіт/с]
H.265/XAVC HS 4:2:0 10-розрядний
UHD 8K (7680 x 4320) зі швидкістю 23,98/25 кадрів/с [від 200 до 400 Мбіт/с]
UHD 4K (3840 x 2160) зі швидкістю 23,98/50/59,94 кадрів/с [30–150 Мбіт/с]
H.264/XAVC S 4: 2:2 10-біт
UHD 4K (3840 x 2160) при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [від 100 до 200 Мбіт/с]
1920 x 1080 при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [50 Мбіт/ с] s]
H.264/XAVC S 4:2:0 8-розрядний
UHD 4K (3840 x 2160) при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [від 60 до 150 Мбіт/с]
1920 x 1080 при 23,98/25/ 29,97/50/59,94/100/119,88 кадрів/с [від 50 до 100 Мбіт/с]
H.264/XAVC SI 4:2:2 10-розрядний
UHD 4K (3840 x 2160) зі швидкістю 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [від 240 до 600 Мбіт/с]
1920 x 1080 зі швидкістю 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [від 89 до 222 Мбіт/с]
Режими зовнішнього запису Необроблений 16-біт через HDMI
UHD 4K (3840 x 2160) зі швидкістю 23,98/29,97/59,94 кадрів/с
Сенсорні режими кадрування Super35 / APS-C
4K (3840 x 2160)
Підтримка швидкого/уповільненого руху Так
Гамма-крива HDR-HLG, S Cinetone, Sony S-Log 2, Sony S-Log 3
Ліміт запису Жодного
Трансляційний вихід NTSC/PAL
IP-потокове передавання Так
Тип вбудованого мікрофона Стерео
Аудіозапис 2-канальний 16-бітний 48 кГц LPCM аудіо
2/4-канальний 24-бітний 48 кГц LPCM аудіо
2-канальний AAC LC аудіо
Слот для носія/карти пам'яті Подвійний слот: CFexpress Type A / SD (UHS-II)
Відео I/O 1 x вихід HDMI
Аудіо I/O 1 x 1/8" / 3,5 мм TRS стереовихід для навушників
1 x 1/8" / 3,5 мм TRS вхід для стерео мікрофона
Введення/виведення живлення 1 x вхід USB-C
Інші введення/виведення 1 x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 2) Вихід даних (спільно з входом живлення)
1 x Вихід для роз’єму синхронізації з ПК
1 x Sony Multi/Micro-USB (USB 2.0) Керуючий вхід/вихід
Бездротовий 2,4 / 5 ГГц MIMO Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Глобальне позиціонування (GPS, ГЛОНАСС та ін.) Жодного
Розмір 3,2"
роздільна здатність 2 095 000 точок
Тип дисплея 4-осьовий сенсорний РК-екран із нахилом
Видошукач
Тип Вбудований електронний (OLED)
Розмір 0,64"
роздільна здатність 9,437,184 Точка
Очна точка 25 мм
Покриття 100%
Збільшення прибл. 0,9x
Діоптрійне регулювання від -4 до +3
Тип фокусування Автоматичний і ручний фокус
Режим фокусування Неперервне автофокусування зі слідкою, ручне фокусування, автофокусування з одним слідком
Точки автофокусування Виявлення фази фото, відео
: 693
Чутливість автофокусу Від -4 до +20 EV
Вбудований Flash Ні
Режими спалаху Авто, заповнювальний спалах, високошвидкісна синхронізація, вимкнено, синхронізація за задньою панеллю, зменшення ефекту червоних очей, повільна синхронізація
Максимальна швидкість синхронізації 1/250 секунди
Компенсація спалаху Від -3 до +3 EV (з кроком 1/3, 1/2 EV)
Спеціальна система Flash TTL
Зовнішнє підключення Flash Гарячий башмак, термінал X-Sync
Робоча температура Від 32 до 104°F / від 0 до 40°C
тип батареї 1 літій-іонний акумулятор NP-FZ100, 7,2 В постійного струму, 2280 мАг (прибл. 440 знімків)
Монтажна різьба для штатива 1 x 1/4"-20 гніздо (знизу)
Кріплення аксесуарів 1 x інтелектуальний гарячий башмак на корпусі камери
Конструкційний матеріал Магнієвий сплав
Розміри (Ш x В x Г) 5,2 x 3,8 x 3,2" / 131,3 x 96,9 x 82,4 мм
вага 1,6 фунта / 723 г (з акумулятором, носієм запису)