AccPro Груша CL-04

Код товару: С000011424
Фото: AccPro Груша CL-04

У наявності

Ціна: 119 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Груша для чищення оптики AccPro CL-04 використовується для видалення пилу з поверхні сенсора, а також із нутрощів корпусу камери.
Також модель буде корисною в мікроелектроніці і з механізмами годинника.
З зворотного боку виробу розташований повітряний клапан, який забирає повітря із задньої частини груші, а з зворотного боку груші знаходиться пластиковий звужений повітропровід, який видує повітря досить потужним спрямованим потоком.
 
 

AccPro Груша CL-04 - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Засоби для чищення оптики фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Засіб для чищення оптики З вигодами для себе? Щоб максимально просто вибрати Засіб для чищення оптики, за допомогою фільтрів. Введіть: AccPro і перед вами відкриються всі необхідні для вас Засоби для чищення оптики AccPro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при підборі AccPro Груша CL-04 Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Мелітополі в необхідні терміни.

Висота: 9 см;
Діаметр: 4см.