Schneider B+W Набір чистячих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml)

Код товару: С000012294
Фото: Schneider B+W Набір чистячих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml)

У наявності

Ціна: 917 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W Набір для догляду та чищення 2X (Серветка + Opticlean 50 ml)
Набір B+W для догляду та чищення 2X включає:
- Серветка B+W Photo-Clear, виготовлена з високотехнологічної мікрофібри, без хімічних речовин і пуху. Її можна прати та використовувати знов і знов з тими ж властивостями. Спеціальна розробка Schneider для просвітленої оптики та MRC фільтрів. Технологія мікрофібри. Ультрам'яка тканина, що відповідає найвищим вимогам, виготовляється з рослини, яка росте тільки в Японії.
 - Спрей Opticlean 50 ml без спирту. Біорозкладний спрей наноситься на високочутливі оптичні поверхні, видаляє стійкі частинки бруду, які неможливо видалити тільки щіткою або серветкою з мікрофібри. Спрей простий у використанні, він не залишає слідів або розводів на лінзах чи інших оптичних поверхнях.
 
 
 

Schneider B+W Набір чистячих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml) - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Засоби для чищення оптики фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Засіб для чищення оптики за доступною ціною. Щоб вам простіше було вибрати Засіб для чищення оптики, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Засоби для чищення оптики Schneider B+W. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Schneider B+W. З'явилися під час підбору Schneider B+W Набір чистячих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Чернівцях своєчасно.