Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO

Код товару: С000011893
Фото: Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO

У наявності

Ціна: 70 864 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Blackmagic Design ATEM SDI Extreme ISO – це 8-вхідний відеомікшер для прямих трансляцій. Він оснащений вбудованою панеллю управління та має розширені функції мовлення. Крім прямої трансляції з використанням протоколів RTMP, ви також можете виводити свою програму, ніби це була веб-камера через USB.
 
Мітка ISO на цьому відеомікшері означає, що ви можете індивідуально записувати кожне з восьми вхідних відео у форматі MP4, а також програмне виведення через один із портів USB Type-C.
 
Відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO автоматично створює файл проекту DaVinci Resolve, щоб ви могли очистити його та внести зміни пізніше. Вісім незалежних входів 3G-SDI цього універсального відеомікшера приймають усі популярні HD сигнали з роздільною здатністю до 1080p60.
 
Кожен вхід має дискретні перетворювачі частоти кадрів та формату та підтримує повторну синхронізацію для плавного перемикання між різними професійними та споживчими камерами, ігровими консолями та комп'ютерними каналами.
 
Перемикайтеся, додайте ефекти, корекцію кольору та тональність в режимі реального часу за допомогою кнопок панелі керування або за допомогою панелі керування програмного забезпечення. Функції CCU доступні для керування камерами Blackmagic Studio та URSA Mini/Broadcast/Micro Studio з відеомікшера.
 
ATEM SDI Extreme ISO підтримує до дев'яти шарів, з чотирма висхідними та двома низхідними ключами, до чотирьох колірних ключів, до чотирьох лінійних ключів, два DVE з межами та тінню, п'ять генераторів шаблонів та два генератори кольору.
 
Розроблений для потокової передачі в реальному часі або веб-камери цей відеомікшер Blackmagic Extreme ISO має чотири виходи 3G-SDI для підключення моніторів і підтримує до 16 екранів Multiview.
 
Стрім у прямому ефірі
Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO забезпечує прямі відеотрансляції на:
- YouTube;
- Facebook Live;
- Skype;
- Twitch;
- Zoom;
-Microsoft Teams
та інші платформи, що підтримують протоколи RTMP.
 
Інтерфейс керування
На передній панелі відеомікшера розташовані зручні кнопки для вибору джерел, відеоефектів та переходів. Кнопки джерел великі, що дозволяє керувати ними на дотик. У відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO включені кнопки для мікшування звуку, запису та керування потоковою передачею, а також кнопки вибору виходу, які дозволяють перемикати відеовихід між камерами, програмою та мультипроглядом. На задній панелі є роз'єми 3G-SDI для камер або комп'ютерів, додаткові входи для мікрофона, USB для виходу веб-камери, а також 4 виходи 3G-SDI AUX для програмного відео.
 
Виведення відеоконтенту
Ви можете виводити через Ethernet-підключення до вашої мережі або використовувати вихід USB Type-C, щоб ваше шоу розпізнавалося як вхід з веб-камери практично будь-яким програмним забезпеченням для роботи з відео, таким як Zoom, Microsoft Teams, Skype, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster та іншими.
 
Підтримка телефонів 4G та 5G
Якщо ви ведете живе виробництво на місці, моделі ATEM SDI Extreme підтримують підключення телефону Apple або Android до USB-порту для використання мобільних даних. Це також відмінна резервна копія для основного з'єднання Ethernet, тому ви не втратите потік, якщо дротове з'єднання перерветься. Віомікшер автоматично переключиться на використання телефону як основне підключення, а порт USB також живитиме ваш телефон, тому акумулятор не буде розряджатися.
 
Мультиракурсний моніторинг
З відеомікшером Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO можете налаштувати виходи 3G-SDI для перегляду з 4, 7, 10, 13, до 16 переглядів, включаючи:
- Програму,
- попередній перегляд,
- вісім входів 3G-SDI,
- SuperSource,
- чисту подачу,
- медіаплеєр,
- Статус потокової передачі,
- статус відеозапису
- аудіолічильники.
 
Медіа пул
Відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO може зберігати до 20 зображень із заливкою та ключем та підтримує формати файлів PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG та TIFF.
 
Сумісність
Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO включає панель керування програмним забезпеченням ATEM, а також сумісний з розширеними панелями ATEM 1 M/E, ATEM 2 M/E та ATEM 4 M/E. ATEM Mini Extreme ISO можна налаштувати за допомогою утиліти Blackmagic Videohub Hardware Panel Setup для маршрутизації джерел до місць призначення за допомогою Videohub Smart Control Pro та Videohub Master Control Pro.
 
Запис
Модель Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO підтримує прямий запис потокових даних на флеш-диски USB з використанням тих самих відеофайлів H.264 зі звуком AAC, які ви транслювали. Mini Extreme ISO також дозволяє записувати вісім вхідних відеоканалів у вигляді MP4-файлів. Це дозволяє безпосередньо завантажувати відео на будь-який сайт онлайн-відео, наприклад, YouTube або Vimeo. Запис на кілька дисків також підтримується через USB-концентратор або Blackmagic MultiDock, тому коли диск заповнюється, запис може бути продовжена на другий диск для безперервного запису. Налаштування запису та вибір диска налаштовуються в ATEM Software Control, а у вбудованому мультипрогляді є перегляд стану запису. Ви навіть можете запускати записи на підключених камерах Blackmagic Pocket Cinema.
 
Інтеграція з DaVinci Resolve
Відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO зберігає файл проекту DaVinci Resolve, тому одним клацанням миші ви можете відкрити свою пряму трансляцію як редагування відео. Будуть завантажені всі вирізки, злиття та графічні елементи пула мультимедіа, що дозволить вам налаштовувати та редагувати живе виробництво, використовуючи записані вхідні кадри. Якщо ви записали оригінали камери як файли Blackmagic Raw, ви можете повторно зв'язати їх і скористатися можливостями корекції кольору DaVinci Resolve.
 
Відеоефекти
Однією з переваг Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO є можливості професійного виробництва з використанням ряду вбудованих відеоефектів. Кнопка відключення забезпечує миттєве обрізання під час перемикання між джерелами. Кнопка "авто" - це професійний термін, який використовується на великих мовних комутаторах для включення переходів відеоефектів. Для відеоефектів є кнопки тривалості, що дозволяють встановити 0,5, 1, 1,5 та 2 секунди. Ви також можете вибрати тип ефекту, який ви хочете, включаючи мікшування, яке забезпечує плавний перехід між джерелами, та занурення, яке зникає через колір під час переходу. Або використовуйте забавні ефекти DVE, що переміщують зображення за межі екрана під час переходу між джерелами.
 
Аудіо
З двома незалежними стерео аудіовходами 3,5 мм на відеомікшері Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO ви можете підключити настільний та петличний мікрофони, або ви можете підключити музичний програвач для створення вступної музики після початку прямої трансляції, але запуск програми. З двома додатковими стереофонічними аудіо входами ви можете переконатися, що господар і гостя мають петличні мікрофони під час інтерв'ю. Всі аудіовходи Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO включають кнопки на панелі для регулювання рівня звуку та увімкнення входів в аудіо мікшер. Усі моделі оснащені аудіо мікшером Fairlight з усіма входами SDI, а обидва мікрофонні входи підключені до аудіо мікшера, тому ви можете мікшувати наживо з усіх джерел звуку. Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO також додає вихід для навушників.
 
Особливості трансляції
Відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO оснащений безліччю функцій мовного рівня, які доступні при підключенні до комп'ютера Mac або Windows з встановленим безкоштовним програмою ATEM Software Control.
 
 
 

Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Відеомікшери А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Відеомікшери за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Відеомікшери, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Blackmagic і перед вами з'явиться Відеомікшери Blackmagic. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Blackmagic. Виникли при покупці Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Вінниці без затримок.

Комплектація
1 х відеомікшер Blackmagic ATEM SDI Extreme ISO;
1 х блок живлення на 12 ст.
 
Технічні характеристики
● Інтерфейси:
     8 х SDI входів;
     4 x SDI виходу;
     2 х 3,5 мм mini-Jack входи;
     1 х 3,5 мм mini-Jack вихід на навушники;
     2 х USB Type-C входи/виходи;
     1 х RJ45 Ethernet вхід/вихід;
     1 х вхід живлення;
● Стандарти та формати:
     формати HD на вході:
     720p/50/59,94/60;
     1080p/23,98/24/25/29,97/30/50/59,94/60;
     1080i/50/59, 94/60;
     формати HD на виході:
     1080p/23,98/24/25/29,97/30/50/59,94/60;
     формати потокового відео:
     1080p/23,98/24/25/29,97/30/50/59,94/60;
● Колірна субдискретизація: 4:2:2 YUV;
● Глибина кольору: 10 біт;
● Колірний простір: Rec. 709;
● Перетворення колірного простору: апаратне в режимі реального часу;
● Модулі первинного кейінга: 4;
● Модулі вторинного кейінга: 2;
● Сучасні інструменти кольорового кейінга: до 4;
● Модулі лінійного/яскравого кейінга: до 4;
● Модуль переходів: тільки DVE;
● Загальна кількість шарів: 9;
● Генератори шаблонів: 5;
● Генератори кольору: 2;
● Цифрові відеоефекти з межами та затіненням: 2;
● Звуковий блок:
     11 входів на 2 канали;
     режими "Увімк."/"Вимк."/"Прив'язка звуку до відео", а також окреме посилення сигналу в каналі;
     індикація рівня звуку та максимальне значення.
     регулювання посилення всього сигналу.
     нові додаткові інструменти Fairlight для роботи зі звуком:
     компресія;
     придушення;
     обмеження та шестисмуговий параметричний еквалайзер;
● Затримка на аналоговому аудіо вході: до восьми кадрів;
● Прямий стримінг:
     через порт Ethernet за протоколом RTMP;
     за допомогою мобільного пристрою інтернет-зв'язку через роз'єм USB-C;
● Прямий запис відео та аудіо: USB-C 3.1 Gen 1 для запису безпосередньо на зовнішній накопичувач;
● Запис відео:
     вісім входів SDI ISO для створення файлів .mp4 у H.264 з якістю до 70 Мбіт/с;
     один програмний вихід для виведення файлу .mp4 в H.264 з якістю налаштування стрімінгу;
● Запис аудіо:
     10 двоканальних аудіовходів для запису окремих файлів .wav (розрядність 24 біти, частота 48 кГц);
     з них: два аналогових входи та вісім SDI-входів із вбудованим звуком;
● Багатовіконний моніторинг:
     підтримка конфігурації з 16, 13, 10, 7 або 4 вікон;
     включаючи програмний сигнал та зображення попереднього перегляду;
● Формат виведення в режимі моніторингу: HD;
● Медіаплеєри: 2;
● Канали: сигнал, що вирізує та заповнює для кожного медіаплеєра;
● Максимальна кількість статичних зображень у медіатеці: 20, з підтримкою вирізування та заповнення;
● Формати статичних зображень для медіатеки: PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG та TIFF;
● Панель керування:
     вбудована панель керування;
     програмне забезпечення у комплекті;
     можливість підключення додаткової апаратної панелі;
● Підключення панелі керування: порт Ethernet за стандартом 10/100/1000 BaseT із підключенням безпосередньо або через локальну мережу;
● Сумісність з панелями керування:
     до комплекту поставки входить додаток ATEM Software Control.
     сумісність з пультами ATEM 1 M/E Advanced Panel та ATEM 2 M/E Broadcast Panel;
● Програмна панель керування: до комплекту поставки входить програмна панель ATEM Software Control;
● Оновлення програмного забезпечення: через USB-порт або Ethernet з прямим підключенням до комп'ютера;
● Установки:
     з використанням програмної панелі ATEM Software Control (за винятком IP-адреси);
     IP-адреса встановлюється за допомогою утиліти ATEM Switcher;
● Сумісність з ОС:
     Mac 11.0 Big Sur;
     Mac 12.0 Monterey або пізнішої версії;
     Windows 10 (64-розрядна версія);
     Windows 11;
● Потужність: 36 Вт;
● Живлення: від блоку живлення на 12 В (входить до комплекту);
● Робоча температура: від 5° до 40° C;
● Розміри: 370 х 151 х 39.6 мм;
● Вага: 1,42 кг.