Sony ZV-1F ZV1FB.CE3

Код товару: С000011908
Фото: Sony ZV-1F ZV1FB.CE3

Нема в наявності

Ціна: 23 117 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Камера ZV-1F дозволяє знімати чітке відео з невеликими шумами навіть при тьмяному освітленні завдяки багатошаровій CMOS-матриці типу 1.0 Exmor RS™ на 20,1 млн пікселів із вбудованою пам'яттю. Під час зйомки в інтелектуальному автоматичному режимі тепер можна створювати відео з максимально розмитим фоном, що дозволяє чіткіше відобразити головний об'єкт і зробити відео ефектнішим.
 
Високоточне фокусування гарантує, що об'єкт буде чітким. 425 точок контрастного автофокусування розташовані так, що покривають більшу частину захопленого зображення. Крім того, автофокусування на очах відстежує обличчя, ігноруючи інші об'єкти.
 
Одним дотиком до РК-панелі можна легко збільшити зображення до потрібного розміру. Можна вибрати збільшення 1,0; 1,5; 2,0 або 4,0 рази для швидкої зміни кута огляду, щоб знайти найкращий ракурс.
 
Камера ZV-1F дозволяє почати запис без паніки, коли ви будете готові, чи це танцювальне відео або зйомка в русі. Великий таймер автоматичної зйомки зі зворотним відліком з'являється у центрі екрана: тепер чітко видно, коли час розпочинати.
 
Забудьте про нестачу пам'яті на смартфоні – знімайте скільки завгодно. Камера ZV-1F може записувати на знімний носій SD або SDXC, і ви можете знімати скільки захочете.
 
Камера ZV-1F дозволяє знімати на ходу і не турбуватися про заряд акумулятора. Камеру можна заряджати через порт USB Type-C®, а також від портативного акумулятора – достатньо варіантів заряджання під час зйомки.
 
 

Sony ZV-1F ZV1FB.CE3 - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоапарат на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Фотоапарат, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Фотоапарати Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися під час замовлення Sony ZV-1F ZV1FB.CE3 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Запоріжжі в необхідні терміни.

 

Розмір матриці 1"
Кількість ефективних мегапікселів 20
Діафрагма f/2
Розмір дисплея 3", 921600, сенсорный
Запис відео Ultra HD (3840x2160)
Підтримка карт пам'яті SD (SDHC, SDXC)
Елемент живлення Аккумулятор