Hoya HD MkII UV 58mm

Код товару: С000011977
Фото: Hoya HD MkII UV 58mm

У наявності

Ціна: 2 070 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Hoya HD Mk II UV – це ультрафіолетовий світлофільтр який належить до преміальної лінійки фільтрів компанії Hoya, для виготовлення якого використовуються тільки передові технології, що забезпечують відмінні характеристики та високу якість виробу.
 
На відміну від звичайних захисних світлофільтрів, ультрафіолетовий фільтр Hoya HD Mk II UV не тільки захищає передній елемент об'єктива від подряпин, бруду та ударів, але й відсікає небажане ультрафіолетове випромінювання, що призводить до зменшення інтенсивність синюватої димки на горизонті, дозволяючи отримати більш чітке та якісне зображення. Варто відмітити, що блокування ультрафіолетового випромінювання жодним чином не впливає на видимий спектр світла, тому Ви завжди можете бути впевненими в тому, що фільтр не вплине на інтенсивність та точність передачі кольорів.
 
Для виготовлення світлофільтру Hoya HD Mk II UV використовується спеціальне, хімічно покращене оптичне скло, міцність якого в 4 рази вища за звичайне скло, що дозволяє забезпечити відмінний рівень захиситу Вашого об'єктива, а наявність двостороннього, 16-ти шарового антиблікового покриття, мінімізує ймовірність появи будь-яких бліків викликаних фільтром. Для захисту фільтру від забруднення, та спрощення процесу його чищення, передбачено додаткове водо- та жировідштовхувальне покриття. 
 
Рамка світлофільтру Hoya HD Mk II UV мм має низькопрофільний дизайн, за рахунок чого мінімізується ймовірність появи ефекту віньєтування при використанні з ширококутними об'єктивами, а процес її виготовлення передбачає використання фірмової технології пресування під високим тиском задля забезпечення максимальної міцності конструкції фільтру. Варто також відмітити, що коснтрукцією рамки світлофільтру на передній його грані передбачено різьбове з'єднання, котре дозволяє кріпити кришку об'єктива або навіть інший світлофільтр.
 
 
 
 

Hoya HD MkII UV 58mm - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Hoya і перед вами з'явиться Фільтри Hoya. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при купівлі Hoya HD MkII UV 58mm Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Мелітополі в потрібні терміни.

Тип: Ультрафіолетовий (UV)
Діаметр: 58 мм
Кількість шарів покриття: 16 (з обох боків)
Матеріал рамки: Алюмінієвий сплав
Тип скла: Загартоване оптичне скло
Пропускання світла: 98,9%
Модель: HD MkII UV
Бренд: Hoya