Hoya 77mm Fusion One Protector

Код товару: С000011972
Фото: Hoya 77mm Fusion One Protector

У наявності

Ціна: 1 953 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Hoya Fusion ONE покликана замінити давно продану серію HOYA PRO1D, яка широко використовується аматорами та професійними фотографами в усьому світі. Слово «ONE» в назві цієї серії залишилося як спадщина HOYA PRO1D, на згадку про її внесок у творчість фотографів, з вірою в те, що ця нова серія буде служити ще багато десятиліть вперед.

HOYA FUSION ONE приєднується до лінійки фільтрів HOYA з поєднанням усіх високо цінних основних характеристик, таких як багатошарове покриття, надвисока пропускна здатність світла, високоякісне оптичне скло та низькопрофільна рамка, а також нова стійкість до плям. і водовідштовхувальне покриття, яке відповідає новим стандартам у галузі фотографічних оптичних аксесуарів. Рекомендується як для аматорів, так і для професійних фотографів.

Основні риси:

  • 18 шарів покриття забезпечують надвисоку світлопроникність
  • Стійкий до плям - захищає від відбитків пальців і плям
  • Водовідштовхувальний - фільтр легко підтримувати в чистоті
  • Професійне оптичне скло HOYA
  • Ексклюзивна цільна низькопрофільна рамка фільтра HOYA з передньою різьбою фільтра

В коробці:

  • Фільтр Hoya Fusion ONE Protector

Hoya 77mm Fusion One Protector - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Hoya і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Hoya. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Cokin. Виникли при покупці Hoya 77mm Fusion One Protector Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Дніпропетровське своєчасно.

Технічні характеристики
- Серія: FUSION ONE;
- Тип світлофільтра: захисний Protector;
- Діаметр фільтра: 77 мм;
- Кількість шарів просвітління: 18 (по 9 з кожного боку);
- Тип скла: оптичне;
- Товщина оправи: 5 мм;
- Захист: від відбитків пальців і плям.