K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684)

Код товару: С000012055
Фото: K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684)

У наявності

Ціна: 198 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

Серветка з оптичної мікрофібри, що входить до набору K&F Concept SKU.1684, використовується для забезпечення того, щоб покриття оптичних інструментів, таких як лінзи/фільтри, не було пошкоджено, пил не потрапляв і запобігало вторинному забруднення.
 
Серветка для чищення оптики має ніжну текстуру, м'яку та безворсову, можна використовувати не один раз, розмір серветки 15х15см достатній для застосування.
 
Матеріал: мікрофібра;
Розмір: 15х15 см.

K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Засоби для чищення оптики або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Засіб для чищення оптики за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Засіб для чищення оптики, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: K&FConcept і Ви побачите всі необхідні Засоби для чищення оптики K&FConcept. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари з каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Marumi. Виникли при замовленні K&FConcept Набір серветок-мікрофібр для чищення 15х15см (SKU.1684) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Запоріжжі найшвидше.

Матеріал: мікрофібра;
Розмір: 15х15 см.