Lowepro Adventura BP 150 III Black (LP37455-PWW) рюкзак

Код товару: С000012153
Фото: Lowepro Adventura BP 150 III Black (LP37455-PWW) рюкзак

У наявності

Ціна: 5 880 4 776 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фоторюкзак Lowepro Adventura BP 150 III Black (LP37455-PWW)
 
Популярна колекція Adventura від Lowepro була оновлена ​​лінією Lowepro Green, що означає, що тепер він виготовлений із переробленої та пофарбованої розчином тканини!
 
Абсолютно нова колекція фоторюкзаків Lowepro Adventura III завжди готова до будь-якої вашої наступної пригоди, забезпечуючи захист у компактній упаковці. Цей фоторюкзак ідеально підходить для ваших бездзеркальних фотоапаратів із кроп-сенсором, таких як Fujifilm XT200, Canon M50 MII, EOS R10 або Nikon Z50, з прикріпленими об’єктивами, а також 2–3 маленькими об’єктивами або зарядним пристроєм і акумулятором. Або складаний дрон, наприклад Mavic Air. Ніколи не залишайте нічого, що вам потрібно для чудового знімка, оскільки в цьому рюкзаку також є місце для 10'' планшета, Gorillapod 3K або Befree Advanced і будь-які додаткові речі, які можуть вам знадобитися, включаючи, але не обмежуючись, куртки, закуски, сонцезахисні окуляри та пляшки з водою.
 
Фоторюкзак Lowepro BP 150 містить 82% перероблених і пофарбованих тканин, щоб зменшити витрати води та негативний вплив на навколишнє середовище . Цей відсоток складається з 59% перероблених тканин – включаючи всі тканини, стрічки, палітурки, стрічки-блискавки, шнури та сітки, а також 23% пофарбованих розчином тканин, які використовуються для виготовлення кожної сумки.
 
Рюкзак Lowepro BP 150 забезпечує надійний захист камери та об’єктивів із заднім доступом до відділення для камери та гнучкі перегородки. Містке відділення для особистих речей із верхнім завантаженням, м’яка 10-дюймова кишеня для планшета та простора передня кишеня для повсякденних речей дозволяють організувати та носити з собою все, що вам потрібно. У двосторонніх кишенях можна зберігати пляшку з водою та/або компактний штатив.
 
 
 

Lowepro Adventura BP 150 III Black (LP37455-PWW) рюкзак - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Рюкзаки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Рюкзак за бюджетною ціною? Щоб простіше було підібрати Рюкзак, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lowepro і Вам будуть запропоновані різні Рюкзаки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lowepro. Якщо з'явилися при підборі Lowepro Adventura BP 150 III Black (LP37455-PWW) рюкзак Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Костянтинівці якомога швидше.

Тип
Рюкзак
Колір
Чорний / Black
Зовнішні розміри
26 х 18 х 42 см
Внутрішні розміри
22 х 12 х 38 см
Відділення для ноутбука або планшета
22 х 1 х 30 см
Вага
0,639 кг
Місткість
Бездзеркальної камеиа з прикріпленим об’єктивом (наприклад, Fujifilm X-E2 з 35 мм), 2-3 додаткові об’єктива або спалахи, Компактний штатив, 10'' планшет, Особисті речі
Гарантія
Офіційна гарантія в Україні - 5 років!
Код
LP37455-PWW
Виробник
Lowepro
Колір
Чорний / Black
Матеріал
Поліестер
Зовнішні розміри
26 х 18 х 42 см
Внутрішні розміри
22 х 12 х 38 см
Вага
0,63 кг