Godox X1T-S TTL

Код товару: С000012163
Фото: Godox X1T-S TTL

У наявності

Ціна: 1 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Отримуйте максимальну функціональність бездротової синхронізації використовуючи радіосинхронізатор Godox X1T-S з підтримкою технології TTL.
 
Радіосинхронізатор Godox X1S працює на частоті 2,4 ГГц, що забезпечує стабільну роботу з радіусом дії до 100 метрів. Радиосинхронизатор дає доступ користувачу до 32 каналів, і одночасного управління п'ятьма групами, або пропорційного режиму
управлінням трьома групами спалахів зі змінною потужністю відносно один одного.
 
Розкриття всього потенціалу даної системи синхронізації можливо за умови використання камери Sony і спалаху з підтримкою системою автоматичної експокоррекциі ADI / P-TTL. Крім цього, Радиосинхронизатор Godox X1T-S підтримує високошвидкісну синхронізацію 1/8000 с. 
 
Передавач Godox X1T оснащен інформативним ЖК екран з підсвічуванням значно полекшуе управління і настройки параметрів спалаху. Крім цього, передавач і приймач оснащений гарячим черевиком на верхній грані що дозволить використовувати систему радіосінхронізації разом з накамерними спалахами. Крім гарячого черевика, передавач Godox X1T оснащений роз'ємом PC.
 
Для оновлення прошивки передбачено порт micro-USB. Живлення передавача Godox X1T і приймача X1R відбувається за допомогою двох батарейок (акумуляторів) типу АА.
 
 
 

Godox X1T-S TTL - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Синхронізатори для спалахів та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Синхронізатор за економною ціною? Щоб максимально просто вибрати Синхронізатор, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Синхронізатори для спалахів Godox. Як бачите, все досить просто. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Canon. Виникли при підборі Godox X1T-S TTL Запитайте наших професійних менеджерів. Відправляємо продукцію в Івано-Франківську якомога швидше.

Виробник: Godox
Сумісні камери: Sony
Підтримка TTL: Sony ADI / P-TTL
Частота радіопредачі: 2.4 ГГц
Макс. швидкість синхронізації: 1/8000 сек.
Макс. радіус дії: 100 м.
Підсвічування АФ: Є
Синхронізація по 2-й шторці: Є
Управління зумом спалаху: Є
Брекетинг експозиції спалаху FEB: + -3 стопа, з кроком в 1 \ 3
Живлення: 2x AA (батарейки / акумулятори)
Груп: 5 груп
Канали: 32 канали