Hoya 67mm NDX16 Pro1 Digital

Код товару: С000000206
Фото: Hoya 67mm NDX16 Pro1 Digital

Нема в наявності

Ціна: 1 099 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фильтр уменьшает количество проникающего в объектив света. Благодаря этому вы можете использовать более открытую диафрагму при съемке портретов и получать меньшую глубины резкости.
Фильтр ND16 также используется при съемке с долгими выдержками для достижения размытости динамического эффекта движения (текущая вода, траффик в городе и проч.).
Характеристики: покрытие DMC оптимизировано для цифровой техники, черная матовая алюминиевая оболочка, стекло с затемненными краями, коробка с защитой от УФ.

Hoya 67mm NDX16 Pro1 Digital - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto. З асортименту виберіть Фільтр за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Hoya і перед вами будуть Фільтри Hoya. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли під час вибору Hoya 67mm NDX16 Pro1 Digital Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Нікополі в необхідні терміни.