Hoya Star 8x 72mm

Код товару: С000001540
Фото: Hoya Star 8x 72mm

У наявності

Ціна: 1 200 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр STAR-EIGHT додає 8 променів до яскравих джерел світла, які ефектно виглядають, наприклад, при фотографуванні нічної ілюмінації, відблисків на воді, на ювелірних прикрасах та ін.
 
Без фільтру:

З фільтром:

Променеві фільтри HOYA в залежності від кількості променів існують у 3-х варіаціях: PRO1D STAR 4, STAR-SIX та STAR-EIGHT, які додають до сильних джерел світла 4, 6 та 8 променів відповідно.
 
Промені на зображенні створюються рахунок спеціальних насічок, нанесених поверхню скла фільтра.
 

Декілька практичних порад
 
Променевий фільтр дає гарний і романтичний ефект з безліччю світлових променів, що походять від яскравих точкових джерел або об'єктів. Зовнішній вигляд променів може відрізнятися залежно від налаштувань діафрагми, відстані до джерела світла, його розміру та сили. Повертаючи оправу, встановіть потрібний кут вихідних променів відповідно до вашого бачення композиції.
 

Hoya Star 8x 72mm - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Hoya і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Hoya. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Kenko. Якщо виникли під час підбору Hoya Star 8x 72mm Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Дніпропетровське без затримок.

Бренд
HOYA
Товарна група
Світлофільтри
Модель
HOYA STAR-EIGHT
Тип
Променевий (CROSS SCREEN)
Галузь застосування
Ефектний
Діаметр фільтра
72 мм