Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

Код товару: С000008195
Фото: Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

У наявності

Ціна: 518 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кронштейн, для установки на студійну стійку. Дозволяє змонтувати накамерний спалах зі стандартним кріпленням "гарячий башмак". Гніздо для фотозонтів. Кронштейн дозволяє змінювати кут нахилу і фіксувати систему в потрібному положенні. Всі елементи кріпляться за допомогою надійних гвинтових затискачів.
 
* Кріплення "гарячий башмак" можна демонтувати і встановити на його місце інший аксесуар використовує стандартне різьбове з'єднання 1/4.
 
Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній

Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Аксесуари для спалахів А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Аксесуар для спалаха на кращих умовах. Щоб легко підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Falcon І Ви побачите перелік з Аксесуари для спалахів Falcon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад LumiQuest. Якщо виникли під час вибору Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Костянтинівці в швидкі терміни.

Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній