Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro

Код товару: С000011685
Фото: Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro

У наявності

Ціна: 1 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox AD-B2 тримач двох фотоспалахів AD200
Тримач дозволяє використовувати з одним модифікатором світла відразу два спалахи з двома лампами, отримуючи в результаті 400 ватний імпульс.
Сплахи без головки вставляються ззаду кріплення. Не обов'язково ставити відразу два спалахи, можна працювати, встановивши тільки один. Спереду є можливість встановити дві лампи від AD200, або одну в центральне гніздо.
Байонетне кріплення типу Bowens дозволяє встановити будь-яку світлоформуючу насадку з відповідним кріпленням. На тримачі передбачено поворотне кріплення на студійну стійку.
Вимірювання показують, що два спалахи Godox AD200 в кріпленні AD-B2 дають всього на 0,1 стоп менше світла, ніж Godox AD600B.
 
 
 
 

Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно купити Аксесуари для спалахів А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Аксесуар для спалаха з хорошими знижками. Щоб максимально просто підібрати Аксесуар для спалаха, скористайтеся зручною системою. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Аксесуари для спалахів Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад LumiQuest. Якщо з'явилися при підборі Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари заберіть в Костянтинівці своєчасно.