Slik Slik Sprint III Video

Код товару: С000008994
Фото: Slik Slik Sprint III  Video

У наявності

Ціна: 4 975 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Slik Sprint pro III 3 Way - це третє покоління штатива Sprint pro, представлене компанією Slik. Дана модель актуальна буде для тих, хто підбирає легкий і компактний штатив для частого носіння і путешевствіе. Ця серія оснащена оригінальною розробкою R.F.M. (Швидко Затискною Механізм) - це швидке і легке розкриття ніг, яке дозволить проводити зйомку з нижньої точки, що часто застосовується в предметної і макро зйомки. Чотирьох секційні ноги можна виставляти на необхідну висоту, де міжсекційна фіксація відбувається за рахунок надійних затискачів.
 
Накладки, розташовані у верхній частині ніг, служать зручністю як в жарку погоду, запобігаючи ковзання, так і в холодну - ізолюють від холодного металу.
 
Наявність 2D відеоголоівки Slik 504 QFII Head дає можливість комфортної зйомки відео з плавними і точними рухами. Ця картина має Швидкороз'ємний майданчик для легкого установки і зняття камери.
 
 

Slik Slik Sprint III Video - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Штативи без головок та інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Штатив за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Штатив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Slik і перед вами будуть усі Штативи без головок Slik. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час вибору Slik Slik Sprint III Video Питання можна прояснити у наших фахівців. Товар можна отримати в Одесі найшвидше.

Призначення Відео
Максимальна висота 160.5 см
Максимальна висота без центральної колони 130.5 см
мінімальна висота 19.5 см
Довжина в складеному вигляді 48.5 см
Максимальне навантаження 2 кг
кількість секцій 4
Знімна головка Так
Головка в комплекті Є
Тип головки Відео
Безпечна корисне навантаження 2 кг
Передній нахил -60 / + 100 °
Панорамне обертання 360°
Бульбашковий рівень Немає
Контроль тертя Немає
Швидкознімна майданчик Є
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штатив Slik Sprint Pro III
Головка Slik 504 QFII
Майданчик Q.R.P. 6014
чохол
Вага 1.02 кг