Manfrotto MTPIXIEVO-BK

Код товару: С000009503
Фото: Manfrotto MTPIXIEVO-BK

У наявності

Ціна: 2 339 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

PIXI EVO – нове покоління вже існуючих міні-штативів PIXI. PIXI EVO був розроблений як портативна та легка опора для камер з більшими об'єктивами. Його широкий набір функцій забезпечує безліч варіантів встановлення кадру, при цьому він надзвичайно надійний і міцний. PIXI EVO має два варіанти кута нахилу ніг з висувним селектором, що дозволяє знімати з найнижчої точки. Ще однією інновацією стали двосекційні ноги, що регулюються в 5-ти положеннях для нерівних поверхонь, таке позиціонування штатива дає можливість знімати пейзажі та архітектуру з максимальною стабільністю. PIXI EVO також дозволяє знімати в портретному режимі, забезпечуючи нахил камери 90°. Ви зможете зробити чудові кадри, не втрачаючи стабільності та точності. Сумісність PIXI розроблена для DSLR камер початкового рівня, що відповідають наступним вимогам:
 
- Корпус: максимальна вага 750гр
- Фокусна відстань: максимум 18-200мм (стандартні непрофесійні об'єктиви)
- Загальна вага обладнання: максимум 2,5 кг
 
Кольори PIXI Evo доступні в 3-х колірних комбінаціях: класична чорна версія, білий і червоний/вугільно-сірий. Для збереження оригінального кольору та захисту обробки ми рекомендуємо чистити PIXI звичайною білою гумкою. Чистячі засоби або вода можуть пошкодити її. PIXI EVO підходить до широкого спектру пристроїв вагою до 2,5 кг, при цьому штатив дуже легкий, завдяки корпусу з полімеру Adapto та алюмінієвої конструкції, його можна носити з собою легко.
 
 
 
 
 
 

Manfrotto MTPIXIEVO-BK - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативи без головок А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto. З каталогу виберіть Штатив зі знижками? Щоб не витрачати час на підбір Штатив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Manfrotto І Ви побачите перелік з Штативи без головок Manfrotto. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Manfrotto. Виникли при замовленні Manfrotto MTPIXIEVO-BK Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Відправляємо продукцію в Рівному у мінімальні терміни.

Вага 260 г
Колекція/Серія Піксі
Вага безпечного корисного навантаження 2,5 кг
Мінімальна висота 10.5 см
Максимальна висота 20 см
Довжина у складеному вигляді 20.5 см
Колір Чорний
Верхнє кріплення Гвинт 1/4″
матеріал Алюміній, Технополімер
кут розміщення ніг 50°, 75°
Фіксатор шарового шарніра Так
Кріплення Easy Link Ні
Контроль тертя Ні
Нахил уперед -35° / +35°
Поперечний нахил -90° / +40°
Тип фіксатора ніг Кнопковий замок
Секції ніг 2
Максимальна робоча температура 60 С
Мінімальна робоча температура -30 С
Панорамне обертання 360
Тип майданчика Фіксована - з 1/4-20″ гвинтом