Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Nikon)

Код товару: С000009213
Фото: Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Nikon)

У наявності

Ціна: 30 406 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Останнім часом цифрові дзеркальні камери стрімко розвиваються, тому все більше фотографів знаходяться у пошуку об'єктива, який дозволить повністю розкрити потенціал сенсорів з високою роздільною здатністю. У багатьох випадках фотографам потрібний зум-об'єктив, який зручніший, ніж набір об'єктивів з постійною фокусною відстанню, але в той же час вони не хочуть втрачати як зображення. Як рішення подібної дилеми корпорація Сигма з гордістю представляє свій найновіший стандартний зум SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM| Art. Цей об'єктив призначений для камер з повноформатними сенсорами, має постійну світлосилу і має стабільно високу якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней. Більше того, об'єктив має дозвіл,
 
Корпорація Сигма випускає об'єктиви, організовані у три лінійки: Contemporary, Art та Sports. Об'єктиви лінійки Art відрізняються особливо опрацьованою оптичною конструкцією та орієнтовані на отримання виразних, високохудожніх фото. Ці об'єктиви є відмінними помічниками для творчості фотохудожників, допомагаючи реалізувати задуми експресивним, драматичним результатом, що привертає загальну увагу. Об'єктиви лінійки Art можна використовувати для всіх видів фотографування: студійної, макро, архітектурної, пейзажної.
 
Зум-об'єктиви зі змінною фокусною відстанню дуже зручні, адже їх не доводиться постійно знімати/встановлювати на камеру, щоб змінити фокусну відстань. SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art пропонує найпопулярніший діапазон фокусних відстаней від широкого кута до середнього телефото для камер з повноформатними сенсорами. Крім цього, об'єктив має постійну світлосилу F4, оптичний стабілізатор зображення та ультразвуковий мотор фокусування, що значно підвищує зручність та універсальність застосування. Об'єктив чудово підходить для портретної, пейзажної фотозйомки, а також для традиційної фотографії.
 
SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art втілює концепцію лінійки Art та відповідає найвищим стандартам якості зображення. Зазвичай об'єктиви з подібною фокусною відстанню мають тенденцію демонструвати астигматичні та колірні аберації та спотворення по полю кадру. З метою мінімізувати подібні спотворення в об'єктиві застосовуються останні технологічні інновації – лінзи із флюоритоподібного скла FLD, лінзи та наднизкодисперсного скла SLD, литі асферичні скляні елементи, у тому числі із двосторонньою асферикою. Крім цього, ефективно пригнічуються хроматичні аберації в режимі телефото і досягається найвища якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней. Об'єктив успішно долає низьку периферійну яскравість, яка дуже проста для інших об'єктивів з подібною специфікацією.
 
Об'єктив має вбудований високоефективний оптичний стабілізатор зображення, що дозволяє мінімізувати тремтіння камери навіть у макрофотографії, в якому дуже легко виявити ефект «змащування».
 
Об'єктив має внутрішню систему фокусування, передня лінза не обертається, що дозволяє повноцінно використовувати поляризаційні фільтри.
 
Ультразвуковий мотор фокусування HSM забезпечує швидке і безшумне фокусування. Плавність фокусування досягнуто застосуванням покращеного алгоритму роботи системи автофокусування.
 
Заокруглена 9-ти пелюсткова діафрагма c створює приємне розмиття заднього фону (боке).
 
Кріплення бленди має гумове ущільнення. Для більшої зручності перероблено кришку об'єктива та перемикач режимів фокусування AF/MF. З метою досягнення найвищої точності виготовлення усі металеві деталі, а також новий термостабільний компаунд TSC виготовляються безпосередньо на фабриці корпорації Сигма. Останні три цифри гравіювання кільця зуму означають рік початку виробництва цієї моделі об'єктива.
 
Латунний байонет з високою точністю виготовлення збільшує механічну надійність об'єктива та його ресурс. Поверхня байонета піддана спеціальному зміцненню підвищення довговічності.
 
Всі об'єктиви SIGMA AF 24-105 мм F/4.0 DG OS HSM Art проходять вимірювання та контроль MTF (частотно-контрастна характеристика) на новітньому устаткуванні А1 на основі 46МП сенсора зображення Foveon. Тепер контролю якості підлягають передусім недоступні високочастотні деталі зображення.
 
Практично всі деталі – від заготовок оптичних елементів до найдрібніших деталей – виготовлено в Японії за допомогою інтегрованої виробничої системи. Ми сподіваємося, що результат нашої праці, втілений у продукції SIGMA, несе частинку нашої батьківщини. Ми пишаємося автентичною якістю продукції SIGMA, що є результатом ефективного поєднання знання, досвіду та передових технологій.
 
За бажання власник об'єктива SIGMA має можливість змінити байонет при зміні виробника камери. Зміна байонетів здійснюється на фабриці корпорації Сигма у Японії. Для отримання сервісу необхідно звернутися до офіційного дистриб'ютора.
 
 
 

Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Nikon) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за економною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі фірми, наприклад Tamron. Якщо виникли під час вибору Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM A (for Nikon) Запитайте нашого менеджера. Посилку отримаєте Одесі у мінімальні терміни.

 

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань 
24-105 мм
Стабілізація зображення
є
Діафрагма
4.0 f
мін. діафрагма
22 f
мін. дистанція фокусування
0.45 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
19/14
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
88.6 мм
Довжина
109.4 мм
Вага
885 г