Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005

Код товару: 12338
Фото: Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005

Очікується

Ціна: 39 402 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Canon EF 100mm f 2.8 l usm Macro

 Не один якісний фотоапарат, призначений для професійної чи аматорської зйомки, не обходиться без об'єктива. Один з нових макрооб'єктивів з лінійки Canon EF 100mm f2 8l usm macro. Від попередніх моделей об'єктив відрізняється насамперед зовнішніми характеристиками. У дизайні є мінімалізм, червона лінійка, характерна люксовим камерам L-серії. Габарити об'єктиву Canon ef 100mm f2 8l досить масивні. Тут відіграє роль використання стабілізатора. Діаметр світлофільтру виробник збільшив до 67 мм із колишніх 58 мм.

Canon - найкращий бренд фотоапаратів

 Одна з найбільш провідних компаній на ринку, яка виробляє техніку для відео- та фотозйомок - Canon. Японський бренд з'явився на світ у 1937 році і сконцентрував своє виробництво у Токіо. Сьогодні створення фотоапаратів високої якості відбувається в багатьох країнах світу, а продукція була розширена і включає:

  • промислову техніку;
  • офісну техніку;
  • техніку для відеозйомок та фотозйомок.

Бренд Кенон користується великою популярністю і продовжує випускати новітні моделі для покращення якості та процесу зйомки. Ще одна продукція – об'єктиви Canon 100 makro. Придбати об'єктив Canon ef 100 mm 2.8 l usm macro можна через інтернет-магазин фототехніки Abcphoto.

Особливості та переваги об'єктиву Кенон

У Кенон 100 2.8 макро монолітна конструкція – наявність пило- та вологозахисту, а під час фокусування деталі об'єктива статичні та надійно закріплені. Можна помітити три перемикачі на корпусі:

  • автофокусування;
  • вимкнення стабілізатора;
  • обмеження дистанції для фокусування.

 Останній параметр включає кілька режимів. Можна встановити наприклад повний діапазон або макродіапазон, а також нормальний діапазон. Така функція дуже зручна. При використанні безперервного автофокусування можна знімати якісні та деталізовані об'єкти в русі.

Поставити кадр зручніше дозволяє стабілізатор. Хоча навіть найменший подих вітру заколише об'єкт і витримку доведеться скоротити. Canon macro 100mm 2.8 l usm як висококласний об'єктив знімає з підвищеною різкістю навіть на відкритій діафрагмі.

Активні користувачі Canon ef 100 f2 8 macro виділяють наступні плюси:

  • корпус повністю захищений від пилу у вологи;
  • фон м'яко розмивається;
  • хроматичні вібрації відсутні;
  • стабілізатор оптичний ефективний;
  • автофокус налаштовується за лічені секунди.

З мінусів можна відзначити, що при закритій діафрагмі спостерігаються відблиски плями в нерізкій області. Підсумувавши особливості об'єктива Canon 100 macro 2.8 l usm, можна сміливо рекомендувати його професійним фотографам або новачкам, особливо якщо розглядається бюджетніший варіант. Об'єктив чудово показує себе під час зйомки природи або об'єктів у русі. Забезпечено максимальну деталізація та ефект «присутності».

Де придбати об'єктив Canon ef 100mm f2 8 macro usm?

 Інтернет-магазин ABCphoto спеціалізується на високоякісній фототехніці для фахівців у галузі відео- та фотозйомок. Широка лінійка популярного бренду Canon представлена ​​в каталозі ABCphoto за доступною ціною. Основні магазини ABCphoto розташовані у місті Київ та Дніпро, але компанія доставляє товар у будь-яку точку України. Сплатити замовлення можна через інтернет-банкінг на офіційній сторінці магазину або готівкою за умови самовивезення. Досвідчені фахівці у галузі техніки допоможуть з вибором якісного об'єктива. Поспішайте придбати фототехніку від всесвітньо відомого виробника за доступною ціною!

 

 

 

Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005 - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Canon. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при підборі Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro 3554B005 Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна забрати в Одесі у стислі строки.

Бленда об'єктиву
ET-73
Збільшення з подовжувальним тубусом EF12 II
1,17-0,12
Привід автофокусування
кільцевий ультразвуковий привід (USM)¹
Стабілізатор зображення
4-ступінчастий 3-ступінчастий при 0,5x-кратному збільшенні 2-ступінчастий при 1,0x-кратному збільшенні
Інформація про відстань
Надається
Мінімальна відзначена відстань фокусування
0,3
Кут зору
19.8 °, 13.5 °, 24 °
Мінімальна діафрагма
32
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
15/12
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр та крок різьблення для фільтра
67 мм
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
77,7 x 123
Вага
625 г