Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount)

Код товару: С000010140
Фото: Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount)

У наявності

Ціна: 54 921 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sigma AF 35mm f/1.2 DG DN Art (L-mount )

 

      

Об'єктив Sigma AF 35mm F/1.2 DG HSM повністю уособлює ідею лінійки «Art». Він призначений в першу чергу для задоволення очікувань тих користувачів, які цінують творчий, вражаючий результат вище, ніж компактність та багатофункціональність. Об'єктив ідеально підійде як для студійної зйомки, так і для зйомки вечірніх видів та портретів «з рук» усередині приміщень. Багато фотографів-ентузіастів виразно візьмуть на озброєння цей 35-мм об'єктив як стандартний, особливо враховуючи його еквівалентність звичному 50-міліметровому об'єктиву на сенсорі формату APS-C.

Асферичні лінзи, елементи з низькодисперсійного (SLD) і флюоритоподібного (FLD) стекол, багатошарові просвітлювальні покриття, плаваюче внутрішнє фокусування – все це забезпечує ідеально чистий і чіткий малюнок без аберацій та відблисків, а також різкі та висококонтрастні зображення. Окремо варто відзначити унікальне флюоритоподібне низькодисперсійне скло (FLD), оптичні характеристики якого майже рівні флюориту. За рахунок асферичних лінз, що вирівнюють, виправлені астигматизм і кривизна поля зображення. В результаті виходить оптимально висока роздільна здатність по всьому зображенню.

Красиве розмиття предметів, що знаходяться не у фокусі, обумовлено корекцією коми (неоднорідне розмиття точкового джерела світла в периферійних областях зображення) та майже ідеально круглою пелюстковою діафрагмою. Для ширококутної фотографії забезпечуються відмінна світлосила та привабливий ефект «боке».

Що стосується механіки, то тут конструктивне рішення відповідає загальному рівню продукту: ультразвуковий привід автофокусу, ручна корекція фокусування кільцем об'єктива, зміцнений латунний байонет, термостабільні композитні матеріали, прогумовані елементи кріплення комплектної бленди.

 

      



 

Фокусна відстань: 35 мм
Максимальна діафрагма: f/1,2
Мінімальна діафрагма: f/16
Кріплення об'єктива: L-mount

Сумісність форматів: Full-Frame
Кут огляду: 63,4°
Максимальне збільшення: 0.19x
Співвідношення відтворення макросу: 1.
Мінімальна відстань фокусування: 30 см
Оптичний дизайн: 17 елементів у 12 групах
Діафрагма: 11, закруглена
Тип фокусу: Автофокус
Стабілізація зображення: Ні
Розмір фільтра: 82 мм (передній)
Розміри (Ш/Д) 87,8 х 136,2
мм : 1090 гр

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount) - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sigma і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Sony. Виникли при виборі Sigma 35mm F1.2 DG DN Art (L-mount) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Дніпрі без затримок.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Стабілізація зображення
ні
Фокусна відстань (мм)
35 мм
Діафрагма
f/1.2
мін. діафрагма
f/16
мін. дистанція фокусування
0.3 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
17/12
Число пелюсток діафрагми
11
Діаметр різьблення для світлофільтру
82 мм
Діаметр
87.8 мм
Довжина
136.2 мм
Вага
1090 г
Колір
чорний