Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

Код товару: С000010525
Фото: Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

У наявності

Ціна: 2 706 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Сумка LowePro ProTactic Utility Bag 200 AW Black призначена для забезпечення зручного простору для зберігання фотообладнання та відеообладнання. Передня кишеня на блискавці забезпечує зручне зберігання широкого спектру аксесуарів.
Сумка виготовлена ​​із міцного водонепроникного нейлону у поєднанні з поліестром, надійно захистить вміст від дощу, пилу та бруду. Простір головного відділення регулюється м'якою перегородкою, що знімається. У задній частині чохла передбачено отвір для виведення кабелю, можливість під'єднати пристрій, що знаходиться всередині, з іншим зовні.
 
 
 

Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Сумка З вигодами для себе? Щоб запросто підібрати Сумка, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Lowepro і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Delsey. Якщо з'явилися при виборі Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Сумах своєчасно.