Lowepro GearUp CREATOR BOX XL II (LP37349-GRL)

Код товару: С000010753
Фото: Lowepro GearUp CREATOR BOX XL II (LP37349-GRL)

У наявності

Ціна: 2 388 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Дорожній органайзер та пакувальний чохол призначений для зберігання та захисту бездзеркальних камер, цифрових пристроїв, кабелів, аксесуарів та багато іншого!
 
- Внутрішні перегородки для фіксації камери та об'єктива
 
- Швидкий та безпечний доступ за допомогою QuickDoor
 
- Можливість використовувати будь-яку сумку для зберігання камери
 
- Подвійна застібка-блискавка для широкого вільного доступу
 
- Стійке до подряпин віконце дозволяє легко побачити вміст
 
Організатор для фотосумки GearUp Creator Box Extra Large II - ідеальне портативне рішення для захисту вашого комплекту бездзеркальної камери та аксесуарів. Внутрішні перегородки можна пересувати для фіксації повнокадрових бездзеркальних камер, таких як Sony Alpha9 із встановленим об'єктивом 70–200 мм f/2,8 та 2 додатковими об'єктивами. Внутрішня кишенька призначена для зберігання запасної картки пам'яті, а у зовнішній кишені можна розмістити дроти, кабелі, кришку об'єктива та аксесуари. Можна носити окремо чи всередині сумок більшого розміру. Нова система QuickDoor забезпечує швидкий та зручний доступ до обладнання, а ремінець-фіксатор надійно утримує все на своїх місцях!
 
СУМІСНІСТЬ
 
- Бездзеркальна камера, компактний дрон чи DSLR камера з об'єктивом 70-200mm
 
- Карти пам'яті та аксесуари
 
- Запасні акумулятори та зарядний пристрій

 

 

 
 
 

Lowepro GearUp CREATOR BOX XL II (LP37349-GRL) - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Сумка з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на вибір Сумка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lowepro і перед вами з'явиться все Сумки для фото-відео техніки Lowepro. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Case Logic. Якщо виникли при купівлі Lowepro GearUp CREATOR BOX XL II (LP37349-GRL) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення заберіть у Броварах у мінімальні терміни.

Вага
0.4 кг
Ширина Основного Відділення (Ш)
21 x 12.5 x 28 cm
Зовнішня Ширина
24 x 15 x 30 cm
Загальний об'єм
8 L
Основний колір
Сірий
Розміри Переднього Відділення
19.5 x 0.5 x 23 cm
Зовнішній матеріал
Поліестер 600D, Тришаровий нейлон Ripstop 70D
Внутрішній матеріал
Поліестер 150D 148T