Godox M1 RGB Mini Creative LED Light

Код товару: С000010553
Фото: Godox M1 RGB Mini Creative LED Light

У наявності

Ціна: 4 820 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Легке і компактне  світлодіодне  накамерне світло Godox  M1  RGB Mini Creative який досить малий, щоб тримати його в долоні або покласти в кишеню. Підтримує три режими роботи та дозволяє легко вибирати з 360° палітри кольорів з керуванням відтінком та насиченістю в режимі RGB, точно регулювати колірну температуру від 2500K до 8500K у режимі CCT та вибирати з 15 спецефектів із 40 передустановками.

 

 

У режимі роботи RGB легко вибирайте відтінок (H: 0~360°), насиченість кольору (S: 0~100) та яскравість (0~100%), щоб створити будь-який потрібний колір для творчої зйомки.

 

 


У режимі роботи CCT - точно відрегулюйте колірну температуру освітлювача в діапазоні від 2500 K до 8500 K для балансу з лампами розжарювання або з денним світлом. M1 володіє високим коефіцієнтом передачі кольору CRI 98  (здатність джерела світла правильно відображати кольори освітлюваних об'єктів у порівнянні з ідеальним або природними джерелами світла)  і TLCI 97  (наскільки справжні кольори світла в порівнянні з еталонними зразками) , гарантуючи природний і чистий колір.

 

В освітлювачі вбудовані 15 видів різних світлових спецефектів: кожен спецефект включає 2~3 передустановки, що в цілому дозволяє використовувати до 40 спеціальних світлових режимів.
 
 

У режимі «кольорова музика» світловий ефект від освітлювача буде відповідати темпу, який поєднується з ритмом музики, оплесками чи стукотом. Колір освітлення змінюватиметься при збільшенні та зменшенні гучності звуку.
 

Місткість вбудованої літієвої батареї становить 2410 мАг, заряджається через USB Type-C (5В/2А) і працює близько 2,5 години при повній потужності освітлювача. 

 

Конструкція шарнірного кронштейна дозволяє встановлювати освітлювач під різним кутом на різьбовому кріпленні 1/4”, на клуні або у кріпленні для спалаху на камері.

 

 

Накамерне світло Godox дуже простий у використанні, компактний та легкий. Усі режими та функції налаштовуються за допомогою кількох кнопок на корпусі. Утримуйте та повертайте диск-мультиселектор, щоб вибрати потрібний режим певного світлового ефекту FX.

 

При компактних розмірах та корпусі із міцного алюмінієвого сплаву, освітлювач важить всього 240 г.

 

За допомогою освітлювача M1 - ви просто і швидко створите фотографії або відео з красивими креативними ефектами.

 

У комплект входить:

  • Накамерне світло Godox M1 - 1 шт.
  • Кабель USB Type-C – 1 шт.
  • Кронштейн 1/4” з кріпленням у «гарячий черевик» - 1 шт.
  • Шестигранний ключ – 1 шт.
  • Неопреновий чохол – 1 шт.

Godox M1 RGB Mini Creative LED Light - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. З каталогу виберіть Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Aputure. Якщо з'явилися при виборі Godox M1 RGB Mini Creative LED Light Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Україні максимально швидко.

Модель М1
споживана потужність 13 Вт
кольорова температура 2500K-8500K
Регулювання яскравості 0-100%
RGB діапазон регулювання колірне коло 360°
Освітленість (1 м, темна кімната) 1700 лк
Індекс CRI 97
Індекс TLCI 97
Шарнірний кронштейн вісь обертання: 360°; вісь нахилу: 270 °
Вбудована літієва батарея 2410 мАг
Час роботи від батареї на повній потужності 150 хвилин
Робоча температура -10°C~40°C
Розмір 145*70*15 мм
Вага нетто 240г