Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit

Код товару: С000010860
Фото: Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit

У наявності

Ціна: 19 055 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox SL100D-X2 Kit –  це новий компактний набір постійного яскравого світлодіодного світла загальною потужністю 200W. Даний набір вміщує два освітлювачі SL100D зі стійками і призначений він для відео або фото зйомки великих об'єктів у великих відео або фото студіях.
 
Кожен світлодіодний освітлювач укомплектований потужною світлодіодною матрицею 100W з високим індексом видачі світла CRI 96% та TLCI 97%.
Версія освітлювачів з індексом D (5600К) є базовим рішенням з фіксованою колірною температурою збалансованою по денному світлу та світла більшості інших студійних спалахів.
 
Цей комплект створінь для тих, хто прагне максимальної потужності за обмежений бюджет. Хочете стати популярним YouTube-блогером, стрімером чи контент-мейкером? Набір Godox SL100D-X2 Kit дасть вам гарний старт! Якщо вам потрібний освітлювач як основний джерело світла для зйомки відео на YouTube, зйомки короткометражних рекламних роликів, для художньої вповільненої зйомки, а також в інших ситуаціях, де потрібен ефективний світ, ви можете отримати те, що очікуєте при використанні цього комплекту.
 
Потужні 32100 люкс на відстані 1 метр – це дивовижна яскравість для маленького пристрою, що повністю відпрацьовує свою вартість.
Високоефективний та продуктивний освітлювач SL100D може вирішити більшість завдань у студії, якщо потрібне універсальне та швидке у підготовці обладнання за невисокої вартості.
 
Те, як світло відбивається від об'єкта, визначає його якість. Гарне освітлення відтворює точні кольори і таким чином об'єкт виглядає природно.
Індекс кольору SL100D має значення більше 96 за методикою CRI і 97 за TLCI, підтверджуючи, що все, що освітлено цим світлом, відтворює точний колір.
 
Компактний легкий корпус забезпечує зручність для використання у невеликих студіях чи домашніх умовах зйомки. Освітлювачі підтримують 8 режимів світлових спецефектів, які дозволяють легко імітувати різні сцени життя. На задній панелі шкірного освітлювача знаходиться цифрове табло, на якому відображається встановлена ​​потужність, температура, канал і група, а також знаходиться плавний регулятор, який дозволяє регулювати потужність світлового потоку від 10% до 100%. Завдяки кріпленню Bowens та вбудованому відверню для зонта освітлювачі сумісні з широким асортиментом світлоформуючих аксесуарів. Це дозволяє використовувати безліч світлоформуючих насадок, наприклад, рефлектори для жорсткого направленого світла, портретні тарілки, що дають м'який рівний потік світла, софтбокси різних розмірів, специфічні спот-насадки та ін.
 
Прилади оснащені радіатором, потужним вентилятором та термодатчиками зі спеціальною функцією контролю температури для захисту самого світлодіода від перегріву. З цим набором сумісний пульт дистанційного керування RC-A6 (докуповується окремо), або ви можете повноцінно керувати всіма функціями за допомогою програми Godox Light зі свого смартфона.
 
Комплектація:
Godox SL100D x2
Світлова підставка (Модель №304) x2
Софтбокс 60х90 (Модель №SB-BW-6090) x2
Сумка для перенесення CB-04 x1
 
 
 
 

Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Постійне студійне світло або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Постійне студійне світло за собівартістю. Щоб запросто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть Постійне студійне світло Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад GVM. З'явилися під час замовлення Godox SL100D-K2 LED Softbox Kit Запитайте наших професіоналів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Хмельницькому в необхідні терміни.

Виробник-Godox
Байонет - Bowens
Потужність (W) - 200
Регулювання кольору - Ні
Регулювання яскравості.
Тип - Світлодіодний
Колірна температура - 5600K