Canon RF 135mm f/1.8L IS USM 5776C005

Код товару: С000011162
Фото: Canon RF 135mm f/1.8L IS USM 5776C005

У наявності

Ціна: 80 911 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Станьте майстром глибини різкості
Створіть власний стиль і знімайте із широкою діафрагмою з об’єктивами, які надихають. Об’єктив RF 135mm F1.8L IS USM мотивує вас вийти за межі звичайного та фіксувати найменші деталі з приголомшливою чіткістю. Завдяки RF-технології з високоточною оптикою, удосконаленою стабілізацією зображення та якістю, притаманною серії L, ви можете отримати все й одразу — і стати майстром глибини різкості.
 
Надуніверсальний телеоб’єктив зі швидкою діафрагмою
Робіть приголомшливі портретні знімки та фіксуйте в кадрі найменші деталі з надзвичайними можливостями ізоляції об’єктів від фону завдяки більшій фокусній відстані 135 мм і швидкій дев’ятипелюстковій діафрагмі f/1,8 із неймовірним керуванням глибиною різкості для отримання чудового ефекту боке.
 
Бездоганна якість зображення в будь-якій ділянці
Будьте впевнені в неймовірній різкості зображення, що стає можливим завдяки трьом наднизькодисперсним скляним елементам, а також покриттям ASC і Super Spectra. Крім того, шар фтору на передньому елементі захищає його від пилу та бруду.
 
Неперевершені результати за умов слабкого освітлення
Продовжуйте знімати навіть тоді, коли умови освітлення далекі від ідеальних, завдяки оптичному 5,5-ступеневому стабілізатору зображення з можливістю збільшення до 8 ступенів у комбінації з технологією стабілізації сумісної камери серії EOS R.
 
Надзручне використання
Не відволікайтеся від процесу та станьте одним цілим з об’єктивом завдяки двом спеціальним функціональним кнопкам та кільцю керування об’єктивом, що дозволяє точно налаштовувати та контролювати критичні параметри, а також коригувати ефект дихання під час фокусування для відеозйомки1.
 
Міцний, тихий, надійний
Знімайте в будь-якій ситуації, навіть зблизька, на відстані до 0,7 м (збільшення x0,26). Цей об’єктив серії L має покращений захист від впливу атмосферних явищ, а завдяки приводу Nano USM він також практично безшумний.
 
 
 
 
 

Canon RF 135mm f/1.8L IS USM 5776C005 - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sigma. Якщо з'явилися при купівлі Canon RF 135mm f/1.8L IS USM 5776C005 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототовари можна отримати в Львові без затримок.

Фокусна відстань 135 мм
Максимальна діафрагма f/1,8
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення об’єктива Canon RF
Охоплення формату об'єктива Повнокадровий
Кут огляду 18°
Мінімальна дистанція фокусування 2,3' / 70 см
Максимальне збільшення 0,26x
Оптичний дизайн 17 елементів у 12 групах
Лопаті діафрагми 9, Округлений
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Так
Розмір фільтра 82 мм (спереду)
Розміри (ø x L) 3,5 x 5,1" / 89,2 x 130,3 мм
вага 935 г