Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM

Код товару: С000011165
Фото: Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM

У наявності

Ціна: 22 587 20 098 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об'єктив Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM
 
Надширокий зум, надуніверсальний дизайн
Компактний та універсальний ширококутний об'єктив Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM поєднує портативну конструкцію з гнучким діапазоном фокусних відстаней, який ідеально підходить для зйомки пейзажів, архітектури та вуличних об'єктів. Додатком до надширокого та широкого діапазону є оптичний стабілізатор зображення для зменшення тремтіння камери та кроковий мотор автофокусування, який підходить як для фото, так і для відео.
 
Портативный зум
- Покриваючи поля зору від надширокого до ширококутного, цей об'єктив охоплює корисний діапазон фокусних відстаней різних типів об'єктів, включаючи пейзажі, архітектуру, інтер'єри та вуличні зйомки.
- Невелика максимальна змінна діафрагма сприяє компактному і легкому дизайну, який ідеально підходить для зйомки в дорозі і на прогулянці.
- Два елементи зі скла UD (наднизька дисперсія) контролюють різні хроматичні аберації, забезпечуючи високу чіткість і точність кольору.
- Один асферичний елемент зменшує сферичні аберації та спотворення для підвищення різкості та точності рендерингу.
- Покриття Super Spectra зводить до мінімуму відблиски та ореоли для більшої контрастності під час роботи в умовах сильного освітлення.
- Кільце керування, що настроюється, можна використовувати для налаштування різних параметрів експозиції, включаючи діафрагму, ISO і компенсацію експозиції.
 
Автофокус та стабілізація зображення
- Оптичний стабілізатор зображення допомагає звести до мінімуму тремтіння камери на 5,5 ступенів або 7 ступенів при координованій стабілізації зображення, що дозволяє краще працювати в умовах низького освітлення та з більшою витримкою.
- Кроковий двигун STM забезпечує швидке, тихе, плавне і точне автофокусування, яке ідеально підходить як для відеозапису, так і для зйомки.
- Можливості фокусування крупним планом дозволяють працювати з максимальним збільшенням 1:2 та мінімальною відстанню фокусування 5,1 дюйма, що підходить для фотографування прилеглих об'єктів.
      
 

Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. Як бачите, все досить просто. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. Якщо виникли під час підбору Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STM Запитайте нашого менеджера. Фототехніку отримаєте Сумах без затримок.

Фокусна відстань від 15 до 30 мм
Зумування зум об'єктив
Тип об'єктива ширококутний зум
Максимальне значення діафрагми от f/4,5 до 6,3
Мінімальне значення діафрагми f/22–32
Байонет Canon RF
Сумісність Canon
Кут обсягу від 110° 30' до 71° 35'
Оптична конструкція (групи / елементи) 13 елементів в 11 группах
Пелюстки діафрагми 7
Стабілізація зображення Є
Фокусування автоматичне
Особливості STM
Діаметр фільтра 67 мм