Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002

Код товару: С000011166
Фото: Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002

У наявності

Ціна: 24 299 22 487 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 
Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM поєднує в собі широке поле зору та мале фокусування. Це унікальне поєднання надширокої фокусної відстані та макрооб'єктива. Поєднуючи ці два атрибути, цей об'єктив дозволяє знімати з близької відстані, зберігаючи при цьому широке відчуття простору та збільшену глибину різкості порівняно із звичайним телеоб'єктивом для макрозйомки.
 
Ширококутний макрооб'єктив
- Ширококутний фікс підходить для різних об'єктів, включаючи пейзажі, природу та вулицю, а можливість фокусування на близькій відстані допомагає зосередитися на прилеглих об'єктах у перервах між фотографуванням великих просторів.
- Позначення макрозйомки забезпечує максимальне збільшення 1:2 в половину натуральної величини і мінімальну відстань фокусування 5,5 дюйма.
- Яскравий дизайн із діафрагмою f/1.8 забезпечує контроль глибини різкості та підходить для роботи в різних умовах освітлення.
- Один елемент UD (ультранизька дисперсія) та один асферичний елемент контролюють як хроматичні, так і сферичні аберації, забезпечуючи добре скориговані зображення, які є особливо чіткими та точними за кольором.
- Покриття Super Spectra було нанесене для захисту від відблисків та ореолів для покращення контрастності та точності передачі кольору при роботі в умовах сильного освітлення.
- Заокруглена дев'ятипелюсткова діафрагма сприяє плавному приємному боке.
 
Автофокус, стабілізація зображення та дизайн
- Кроковий двигун STM забезпечує швидке, безшумне, плавне і точне автофокусування, яке підходить як для фото-, так і для відеозапису.
- Оптичний стабілізатор зображення зводить до мінімуму тремтіння камери до 5 ступенів або 6,5 ступенів при координованій стабілізації зображення, що дозволяє краще працювати з рук в умовах низького освітлення та з більшою витримкою.
- Кільце керування, що настроюється, можна використовувати для налаштування різних параметрів експозиції, включаючи діафрагму, ISO і компенсацію експозиції.
      

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002 - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Canon і перед вами будуть Об'єктиви Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Panasonic. З'явилися при покупці Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM 5668C002 Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Миколаєві найшвидше.

Фокусна відстань 24 мм
Зумування фікс об'єктив
Тип об'єктива ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми f/1.8
Мінімальне значення діафрагми f/22
Байонет Canon RF
Сумісність Canon
Кут обсягу 84°
Оптична конструкція (групи / елементи) 14 см
Пелюстки діафрагми 9
Стабілізація зображення Є
Фокусування автоматичне
Особливості STM
Діаметр фільтра 52 мм