Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000011263
Фото: Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 33 093 33 033 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
 
Об'єктив Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art складається з 17 елементів у 14 групах, включаючи два елементи низької дисперсії (FLD), один елемент із дисперсією супернів (SLD) та чотирма асперсними елементами. Sigma використовує багато покриттів, включаючи нанопористе покриття (NPC) та покриття з водним та масляним відштовхуючим покриттям на самому передньому елементі об'єктива.
 
Внутрішній автофокус контролюється за допомогою ступінчастого двигуна та Sigma заявляє, що цей об'єктив сумісний з функціями Sony AF Assist. На підтримуваних камерах з багнетом L об'єктив буде працювати як у лінійному, так і в нелінійному режимі відповіді фокусного кільця.
 
Існують фізичні кільця для фокусування та діафрагми, і перемикач на корпусі об'єктива може вмикати або вимкнути кліки та вимкнути кільце діафрагми на вимогу. Також є перемикач блокування фокусування (MFL), який вимикає фокусувальне кільце після того, як ви досягли оптимального фокусу на об'єкті.
 
Інші функції включають 11-шергову діафрагму з закругленими пелюстками, діафрагма діафрагми від f/1.4 до f/16, мінімальна відстань фокусування 25 см, задній тримач фільтра, передня нитка для фільтра 72 мм та захист від пилу та розпилення
 
 

Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sigma і Ви побачите список з Об'єктиви Sigma. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли під час вибору Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення можна отримати Вінниці своєчасно.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 24 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.25 м
Світлосила f/1.4
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 17 елементів в 14 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 72 мм
Комплектація Об'єктив Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)
77мм кришка для об'єктива LCF-72 III
Задня кришка для об'єктива LCR II
Бленда LH782-01
Чохол
Розміри 75.7 x 97.5 мм
Вага 510 г