Sigma 17mm f/4 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000011454
Фото: Sigma 17mm f/4 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 24 277 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сучасний об’єктив Sigma 17mm f/4 DG DN має величезне поле огляду в мініатюрних розмірах і пропонує надшироку перспективу, улюблену пейзажними фотографами, вуличними фотографами та тими, хто працює з інтер’єрами та архітектурою, у компактному портативному розмірі для щоденне використання.

Крихітний ультраширокий
Представляючи захоплююче поле зору, цей ширококутний об’єктив поєднує свою широку перспективу зі скромною максимальною діафрагмою f/4, що допомагає зберегти загальний розмір і вагу якомога меншими, а також оптику, здатну відтворювати сцени з високою різкістю та точністю. і низький рівень спотворень. Подібний надширококутник стане ідеальним партнером для легких пейзажів, повсякденної зйомки архітектурних об’єктів і сцен інтер’єру, а також як творчий варіант для унікальних портретів і відеоблогів.
 
Конструкція внутрішнього фокусування поєднується зі кроковим двигуном АФ для чутливого та швидкого фокусування, яке підходить як для фотографій, так і для відео.
 
Оптична конструкція включає два елементи SLD і три асферичні елементи для оптимізації різкості та обмеження спотворень, а також супербагатошарове покриття, яке контролює відблиски та відблиски.
 
Мінімальна відстань фокусування лише 4,7 дюйма підходить для роботи з об’єктами великим планом.
 
Округла 7-пелюсткова діафрагма забезпечує плавне та приємне боке.
 
Сумісність із функцією допомоги автофокусування та корекцією аберації об’єктива на підтримуваних камерах.
 
Захищена від пилу та бризок конструкція з латунним байонетним кріпленням для гарантованої точності та довговічності.
 
Серія Sigma I — це група повнокадрових об’єктивів, які підкреслюють ідеальне поєднання продуктивності та компактності для бездзеркальних зйомок. Поєднуючи високу оптичну продуктивність зі стильним і витонченим дизайном, ці об’єктиви добре підходять для сучасних бездзеркальних камер і фотографів, які віддають перевагу об’єктивам із високим ступенем зручності використання, портативності та можливостей.
 
- Об’єктиви серії I мають суцільнометалеву конструкцію, включаючи прецизійні алюмінієві деталі на оправі, що забезпечує елегантне покриття, яке є однаково міцним. Металеві матеріали також використовуються у всій внутрішній конструкції для додаткової міцності та надійності, натхненної лінійкою об’єктивів Sigma Cine.
- Кільця діафрагми та фокусування з рифленими кільцями, а також металева бленда з рифленими лінзами, що входить у комплект, створюють приємні тактильні відчуття.
- Окрім рифлених деталей, об’єктив має інтуїтивно зрозумілий перемикач AF/MF, а кільце діафрагми має положення «A» для швидкого перемикання в режим експозиції з пріоритетом діафрагми.
- Об’єктиви серії I включають як звичайну пластикову кришку для об’єктива, так і магнітну металеву кришку для об’єктива, що забезпечує більш обтічний і мінімальний метод кріплення.
- Магнітна кришка об’єктива сумісна з додатковим магнітним тримачем CH-11.
 
 
 

Sigma 17mm f/4 DG DN Contemporary (Sony E) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Tamron. Виникли при замовленні Sigma 17mm f/4 DG DN Contemporary (Sony E) Запитайте нашого менеджера. Надсилання проводиться в Вінниці в потрібні терміни.

Технічні характеристики:
Фокусна відстань 17 мм
Максимальна діафрагма f/4
Мінімальна діафрагма f/22
Байонет об'єктива Sony E
Формат об'єктива Повнокадровий
Кут огляду 103.7° - Кут огляду 103.7°
Мінімальна фокусна відстань 4.7" / 12 см
Максимальне збільшення 0.28x
Коефіцієнт відтворення макро 1:3.6
Оптична конструкція 9 елементів у 8 групах
Леза діафрагми 7, закруглені
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 55 мм (передній)
Розміри (д х в) 2,5 х 2" / 64 х 50,8 мм
Вага 7.8 унції / 220 г