Godox TL120 RGB Tube Light

Код товару: С000011477
Фото: Godox TL120 RGB Tube Light

У наявності

Ціна: 10 675 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Розкрийте свій внутрішній творчий потенціал і освітліть сцену за допомогою світлодіодного лампового світильника TL120 RGB від Godox . Пропонуючи розширені засоби керування кольором і численні параметри бездротового та прив’язаного керування, цей світильник випромінює до 685 люкс при 3,3 футах (5600K) і має змінний діапазон колірної температури від 2700 до 6500K як для фотографій, так і для відео.

 

Боротися з кадром, який не показує вашої уяви, чи бажання отримати більше сили, щоб запалити глядачів? Ви завжди можете знайти кращі відповіді щодо світла. TL120 дає свободу формування візуального ефекту в будь-якій формі. Спробуйте ці стильні лампи у формі труби, щоб намалювати сцену, яку ви хочете!

 

Світ вільного освітлення відкриває більше можливостей завдяки поєднанню довшого та потужнішого TL120. Час перенести свою творчість на новий рівень виробництва.

 

Що чудово в серії TL, це те, що вони можуть бути всюди, у будь-якій формі! Щоб підкинути деякі як яскраві практичні приклади, намалювати красиві диски одним комплектом або навіть створити потужні масиви, склавши труби, ви можете витратити день, досліджуючи безмежні способи їх появи.

 

Проста елегантна трубчаста форма робить їх ідеальними для структурування просторової глибини на екрані. Запропонуйте глядачам зануритися в пристрасть і силу ваших думок.

 

Повнофункціональні налаштування RGB, HIS, CCT, Gel і FX: одним дотиком додатка ви створюєте захоплююче зіткнення кольорів, додаючи насичену динаміку та візуальну потужність, щоб створити вашу сцену до захоплюючої кульмінації.

 

Не дозволяйте проводам і виснажливим операціям виснажувати вашу силу волі. TL120 можна легко керувати за допомогою програми Godox Light, пульта дистанційного керування RC-R9 або контролера DMX.

 

Витратьте кілька хвилин на TL 120 і дізнаєтеся, як з ним працювати. Завдяки чіткому екрану для читання та легкому налаштуванню функцій TL120 забезпечує плавне використання та швидке налаштування.

 

Вбудований акумулятор працює понад 150 хвилин навіть при повній потужності, забезпечуючи високу надійність для захоплюючого виробництва, яке не слід переривати на півдорозі.

 

Комплектація:

 

  • Світлодіодна трубка Godox TL120 RGB
  • 2 x Кліпса
  • Шнур живлення
  • Кабель RJ-45
  • 2 х сталевий трос
  • Блок живлення
  • Сумка для перенесення

 

 

Godox TL120 RGB Tube Light - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Постійне студійне світло фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Aputure. З'явилися під час замовлення Godox TL120 RGB Tube Light Запитайте нашого менеджера. Товари заберіть в Дніпродзержинське без затримок.

Світлодіодне освітлення TL120
Вбудований літієвий акумулятор 14,4 В/5200 мАг/74,88 Вт-год
Перехідник 20 В/4,8 А
Вихідна потужність 30 Вт
Канал 32
Група 6 (ABCDEF)
Діапазон колірних температур 2700K~6500K
Діапазон яскравості світла 0%~100%
Колірна гамма RGB 0 ~ 360°
CRl (≈) 96
TLCl (≈) 98

Тривалість (безперервний вихід в 100% 

повна потужність у 2700K або 6500K)

150 хвилин
Спосіб контролю Смартфон APP/2.4G бездротове керування/DMX
Відстань бездротового керування Bluetooth ≈30м
Відстань бездротового керування 2.4G ≈50 м (з додатковим пультом дистанційного керування RC-R9)
Робоча температура -10~40 °C
Розмір 48*1170 мм
Вага нетто 1,27 кг