Godox VL150 Video LED Light

Код товару: С000011549
Фото: Godox VL150 Video LED Light

У наявності

Ціна: 11 850 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
LED світло Godox VL150 Video
Нові Godox серії VL - це легкі і компактні джерела постійного світла з трьома варіантами потужності на вибір: VL300, VL200 і VL150. Завдяки високій продуктивності і точній передачі кольору освітлювачі серії VL є ідеальним джерелом світла для студійної зйомки портретів, натюрмортів, дитячої фотозйомки, а також для освітлення при відеозйомці, наприклад для зйомки інтерв'ю, рекламного відеовиробництва та кіновиробництва.
 
Висока потужність і точна передача кольору
Серія VL збалансована для зйомки при колірній температурі денного світла 5600K і забезпечує високу точність передачі кольору при значеннях CRI 96 і TLCI 95. Плавне регулювання яскравості від 0% до 100%.
 
Опціональне джерело живлення
Живлення VL150 здійснюється від джерела постійного струму (адаптер в комплекті) або від двох літієвих батарей з кріпленням V-mount. Від двох батарей V-mount освітлювач серії VL може працювати на максимальній потужності без необхідності підключення до мережі, що дозволяє користувачам працювати на виїзних зйомках.
 
Пульт дистанційного керування і підтримка мобільного додатка
VL поставляється в комплекті зі стандартним пультом дистанційного керування, який працює на частоті 433 МГц і дозволяє дистанційно керувати освітленням в 6 групах і на 16 каналах. Доступно для завантаження додаток GodoxPhoto, яке є сумісним зі смартфонами або планшетами iPhone / Android для роботи з освітлювачами серії VL через Bluetooth.
 
Блок управління окремо від легкого корпусу
Незважаючи на те, що освітлювачі серії VL мають високу вихідну потужність (150 Вт, 200 Вт і 300 Вт), новий дизайн корпусу зберігає дуже компактні розміри і малу вагу. VL150 важить всього 1,97 кг, а вага VL300 становить близько 2,64 кг. Завдяки окремому блоку управління користувачі можуть встановити освітлювач в будь-якому положенні, а всі параметри регулювати за допомогою контролера з висококонтрастною ЖК-панеллю, який знаходиться під рукою.
 
Швидке охолодження і безшумний вентилятор
Освітлювачі серії VL охолоджуються тихим вентилятором.
 
Додаткові особливості
 
U-подібний кронштейн дозволяє легко встановлювати світло на стійку або підвішувати до стелі, а також нахиляти його під різними кутами.
Світло сумісне з усіма аксесуарами з байонетом Bowens, завдяки цьому його легко модифікувати.
Використовуйте зручну сумку для перенесення, яку легко взяти з собою куди завгодно.
 
Комплектація:
- Godox VL150
- Контролер
- Мережевий адаптер
- Кабель живлення
- Рефлектор Bowens
- Захисна кришка
- Сумка для транспортування
- Інструкція з експлуатації
 
 

Godox VL150 Video LED Light - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Постійне студійне світло зі знижками? Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад MyGear. Виникли при покупці Godox VL150 Video LED Light Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Сумах в швидкі терміни.

Тип - Студійне LED світло
Максимальна потужність - 150 Вт
Кольорова температура - 5600 К
Живлення - Від мережі або акумулятора V-Mount
RGB - Ні
Байонет - Bowens
CRI - 96