Godox Litemons LC30Bi-K1 Bi-color LED Light Kit

Код товару: С000011700
Фото: Godox Litemons LC30Bi-K1 Bi-color LED Light Kit

У наявності

Ціна: 5 554 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Легкий і портативний Bi-Color світлодіодний освітлювач Godox Litemons LC30Bi від Godox — це універсальне та ефективне освітлювальне рішення для творців контенту, настільних фотографів, відеоблогерів тощо. Інтуїтивно зрозумілий і недорогий світлодіодний моноблок LC30Bi спрощує налаштування та освітлення зони зйомки. Світильник забезпечує яскраве та регульоване освітлення для фотозйомки невеликих виробів і настільної прямої трансляції, а високі рейтинги CRI та TLCI, 95 та 96 відповідно, забезпечують високоточну передачу кольорів та реалістичні відтінки шкіри.
 
Настільна зйомка
Розроблений для настільної зйомки, LC30Bi легко транспортувати та швидко встановлювати в студії або будь-якого моменту, коли ви в дорозі. Цей світлодіодний світильник із додатковими розсіювальними аксесуарами забезпечує яскраве та ефективне освітлення для фотозйомки невеликих продуктів і прямих трансляцій за столом.
 
Настільна пряма трансляція
Гарне освітлення робить вашу пряму трансляцію яскравою. LC30Bi забезпечує яскраве освітлення та унікальні спеціальні ефекти для настільної трансляції в прямому ефірі, а його легкий і компактний дизайн (розміром приблизно з кавову чашку) дозволяє знімати в дуже обмеженому просторі.
 
Спецефекти
Хочете бути креативними та виділятися з натовпу? LC30Bi пропонує вам одинадцять спеціальних ефектів, включаючи спалах 1, спалах 2, спалах 3, шторм 1, шторм 2, шторм 3, розбиту лампочку, телевізор, свічку, вогонь та феєрверк.
 
Додаткові опції живлення
LC30Bi стандартно постачається з адаптером змінного струму та кабелем живлення, але також він може працювати від додаткових батарей NP-F970, якщо використовується з комплектом аксесуарів ML-AK, який купується окремо. ML-AK розширює універсальність застосування освітлювача LC30Bi для різних умов зйомки.
 
Склад набору
Освітлювач LC30Bi — 1шт.
Блок та кабель живлення від 220В — 1шт.
Адаптер AH-01 для установки на стійку — 1шт.
Настільний тримач-пантограф DT-BA01 — 1шт.
Купольний розсіювач ML-CD15 — 1шт.
 
 
 

Godox Litemons LC30Bi-K1 Bi-color LED Light Kit - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із каталогу Постійне студійне світло за гарною ціною? Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Aputure. З'явилися під час підбору Godox Litemons LC30Bi-K1 Bi-color LED Light Kit Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Олександрії найшвидше.

Тип - Набір Постійного Світла

Виробник - Godox

Країна-виробник товара - Китай

Колірна температура - Бі-Колор 3200K—6500K ± 200К

Потужність LED - 38 Вт

Живлення - Мережа 220В,Опціонально від двох NP-F батарей

Обʼємна Вага Упаковки - 4.5 кг

Габарити упаковки - 44 × 23 × 14 см

Вага упаковки - 2.1 кг