Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit)

Код товару: С000011715
Фото: Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit)

У наявності

Ціна: 4 791 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Цей комплект світлодіодної панелі E-Sport ES30 із настільною підставкою від Godox є чудовим вибором, якщо ви хочете подорожувати легко, але при цьому мати чудову продуктивність. У комплект входить світлодіодна панель Godox ES30, адаптер живлення, кабель і настільна підставка з телескопічною штангою.
 
Godox ES30 пропонує змінну колірну температуру від 2800 до 6500 К із рейтингом CRI/TLCI 96/97 для забезпечення точності передачі кольорів. Яскаравість світла плавно регулюється. Також є можливість дистанційно регулювати колір і яскравість світла зі смартфона за допомогою безкоштовного додатка Godox Light. Панель ES30 готова до використання в усьому світі, завдяки універсальному адаптеру живлення від 100В до 240В змінного струму.
 
 

Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Постійне студійне світло на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на вибір Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Постійне студійне світло Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tolifo. Якщо з'явилися при підборі Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit) Запитайте нашого менеджера. Надсилання проводиться в Слов'янське без затримок.

Країна-виробник товара Китай
Тип LED-Панель
Виробник Godox
Потужність LED 35 Вт
Колірна температура Бі-Колор 2800К—6500К
Живлення Мережа 220В
Індекс Передачі Кольору CRI > 96
Комплектація Блок Живлення від Мережі 220В, Кабель Живлення EUR, Телескопічна штанга, Настільна підставка з кріпленням для телескопічної штанги Обʼємна Вага Упаковки 5 кг Габарити упаковки 50 × 31 × 8 см
Вага упаковки 3.16 кг