Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

Код товару: С000011719
Фото: Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

У наявності

Ціна: 3 101 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Портретна тарілка (Beauty Dish) Godox BDR-W 55 см є незамінним аксесуаром у фотостудії для портретної зйомки.
 
Принцип роботи полягає у перевідображенні світла від дефлектора до рефлектора. Ця модель відображає поверхню білого кольору, що дає м'яке відображення в порівнянні сріблястої поверхні. Найбільш яскраво виражається якість світла від портретної тарілки з відривом близько 2 м, який замінимо ні парасолькою, ні софтбокcом. Діаметр рефлектора 55 см. Розсіювач забезпечує рівномірне світло і круглий відблиск в очах моделі.
 
Для більш спрямованого світлового потоку та високого рівня контрасту з портретним рефлектором Godox BDR-W (55см) Beauty Dish White можна використовувати відповідні стільники та тканинний дифузор, які купуються окремо.
 
 

Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Насадка на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Насадка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Насадки на студійне світло Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Rime Lite. З'явилися під час підбору Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Сумах своєчасно.