Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

Код товару: С000007800
Фото: Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Back

Фоновий рефлектор Rime Lite Back з кутом освітлення 75° гарантує не тільки рівномірне освітлення фону, але й за рахунок спеціальної скошеної форми виключає випадкове потрапляння світла в об'єктив.

Конструкція рефлектора Rime Lite Back дозволяє обертати його навколо осі для швидкої установки необхідного кута освітлення.

Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Насадки на студійне світло або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Насадка за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Насадка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Rime Lite і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Виникли при замовленні Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилку отримаєте Каменському в швидкі терміни.

Назва Рефлектор Back
Модель RBG 330     
Діаметр (мм)  N/A
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 330
Гарантія (міс) 12