Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

Код товару: С000011845
Фото: Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)

У наявності

Ціна: 33 829 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
 
 
Компанія Sigma поповнила лінійку своєї оптики серії DG DN Art F1.4 об'єктивом 50mm F1.4 DG DN Art для камер з байонетами E і L
 
Новий об'єктив Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art доступний у двох варіантах: із кріпленням Sony E та L-Mount. Він був повністю перероблений у порівнянні зі старим об'єктивом Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art, який був призначений для дзеркальних фотоапаратів. Як і попередник, новинка показує "видатну якість зображення по всьому полю кадру".
 
Крім того, об'єктив Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art є першим у серії Art, де використовується мотор автофокусу типу HLA – лінійний привід з високим відгуком. До цього така система була використана в об'єктиві 60-600mm DG DN OS Sports, вона дозволяє швидко і безшумно фокусуватися, що корисно, в першу чергу, для відеозйомки.
 
Конструкція об'єктива 50mm F1.4 DG DN Art складається з одинадцяти закруглених пелюсток діафрагми, які забезпечують плавне та кругле боці, а оптична конструкція з 14 елементів у 11 групах, з 3 асферичними та 1 скляним елементом SLD.
 
Розроблений для повнокадрових бездзеркальних камер (DG – повнокадровий, DN – серія для бездзеркальних), виробник заявляє, що цей новий 50-мм об'єктив відповідає всім критеріям для того, що вимагає індекс «Art»: світлосила та майже безшумне автофокусування, захист від негоди, ручне керування, кільце діафрагми з опціями клацання/відключення, перемикач блокування діафрагми, кнопка AFL, гарний бік і бленда з кнопкою блокування.
 
На корпусі є перемикач, який дозволяє вибрати режим фокусування: ручний або автоматичний. Другий перемикач дозволяє змінювати режим налаштування діафрагми: ступінчастий або плавний, що також добре підійде для відеозйомки. Також є блокування кільця зміни діафрагми, щоб значення точно не збилося.
 
 

Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив вигідно? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Voigtlander. З'явилися під час підбору Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Запоріжжі у стислі строки.

Тип об'єктива Стандартний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 50 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.45 м
Світлосила f/1.4
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 14 елементів в 11 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Ні
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 72 мм
Комплектація Об'єктив Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art (Sony E)
Захисна кришка для об'єктива LCF-72 III
Задня кришка для об'єктива LCR II
Бленда Sigma LH782-02
Розміри 78.2 x 111.5 мм
Вага 660 г