Sigma 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary (Sony E)

Код товару: С000011913
Фото: Sigma 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary (Sony E)

У наявності

Ціна: 35 023 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об'єктив Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary для Sony E – це компактний, високопродуктивний надширококутний зум-об'єктив, покликаний доповнити арсенал фотографа, надаючи універсальний діапазон фокусних відстаней у невеликому та легкому корпусі без шкоди для оптичної якості. Швидка постійна діафрагма f/2,8 дозволяє використовувати більш короткі витримки в умовах низького освітлення, а також корисна для зйомки крупним планом завдяки малій глибині різкості.
 
У цьому об'єктиві використовується складне розташування спеціальних асферичних елементів зі скла з низькою дисперсією для ефективного придушення хроматичних аберацій, підвищення чіткості та точності передачі кольору. Супербагатошарові та нанопористі покриття також застосовуються для покращення контрастності та кольору за рахунок зменшення відблисків і ореолів при роботі в умовах сильного освітлення. Внутрішній механізм збільшення та фокусування зберігає розміри об'єктива постійними у всьому діапазоні збільшення та на всіх відстанях фокусування. Ця конструктивна особливість практично не допускає зміщення точки балансу та фіксує передній елемент, що робить його ідеальним інструментом для відеозйомки, подорожей та пейзажної фотографії.
 
 

Sigma 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary (Sony E) - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-маркет АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sigma і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sigma. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. Якщо виникли при купівлі Sigma 16-28mm f/2,8 DG DN Contemporary (Sony E) Запитайте наших професіоналів. Доставка проводиться Бердянське без затримок.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 16 мм - 28 мм
Кратність зуму 2x
Мінімальна дистанція фокусування 0.25 м
Світлосила f/2.8
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 16 елементів в 11 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 72 мм
Комплектація Об'єктив Sigma 16mm f / 1.4 DC DN C (Sony) 67мм передня кришка для об'єктива Задня кришка для об'єктива бленда
Розміри 77.2 x 102.6 мм
Вага 450 г