Canon RF 10-20mm f/4L IS STM

Код товару: С000012213
Фото: Canon RF 10-20mm f/4L IS STM

Очікується

Ціна: 109 462 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Сучасний надширококутний зум-об’єктив Canon RF 10-20mm f/4 L IS STM забезпечує результати професійної якості для будь-яких ваших потреб у створенні зображень ландшафту, природи, архітектури та інтер’єру. Цей універсальний повнокадровий об’єктив серії L, оптимізований як для фото-, так і для відеозйомки, надає візуальну драматизацію вашим зображенням для отримання видатних результатів, які запам’ятаються на все життя.

Удосконалена оптика серії L
- Прямолінійна оптична конструкція з одним елементом Super UD, трьома стандартними елементами UD і трьома асферичними елементами для зменшення хроматичної аберації та спотворень у всьому діапазоні масштабування, а також забезпечує стабільну чіткість і освітлення від краю до краю.
- ASC (Air Sphere Coating) і SWC (Subwavelength Structure Coating) для зменшення відблисків, ореолів та інших аберацій для підвищення контрастності та точності кольорів.
- Фторове покриття FLC, нанесене на поверхню лінзи, ефективно відштовхує пил, краплі води, жир і бруд, забезпечуючи легке видалення, навіть якщо вони прилипли до поверхні лінзи. Це покриття також витримує високу частоту протирання поверхні лінзи, а його антибліковий ефект сприяє зйомці чітких зображень.
 
 
 
 
 
Швидкий автофокус і стабілізація зображення
- Швидка й точна система автофокусування, що забезпечує швидке й майже безшумне автофокусування з постійним перевизначенням ручного фокусування.
- Безшумна високошвидкісна система приводу фокусування з ходовим гвинтом STM, яка особливо корисна для користувачів відео.
- Оптичний стабілізатор зображення мінімізує тремтіння камери на п’ять ступенів, щоб краще працювати в умовах слабкого освітлення та з меншими швидкостями затвора. Крім того, у поєднанні з камерою серії EOS R із вбудованою стабілізацією зображення (IBIS) система Coordinated IS забезпечує до шести зупинок тремтіння камери.
- Мінімальна дистанція фокусування трохи менше 10 дюймів на всіх фокусних відстанях для унікальних надшироких крупних планів.
 
Керування та дизайн
- Конфігуроване кільце керування можна використовувати для налаштування різних параметрів експозиції, зокрема діафрагми, ISO та компенсації експозиції.- 
- Дев'ятипелюсткова діафрагма для створення плавного та приємного боке.
- Приймає желатинові фільтри заднього вставного типу, які вирізані за розміром і вставлені позаду заднього елемента об’єктива.
- Вбудована бленда у формі пелюстки.
- Захищена від пилу та вологи конструкція серії L для роботи в несприятливих умовах навколишнього середовища.
 

Canon RF 10-20mm f/4L IS STM - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Canon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при купівлі Canon RF 10-20mm f/4L IS STM Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Нікополі без затримок.

Максимальна діафрагма
f/4
Мінімальна діафрагма
f/22
Кріплення об’єктива
Canon RF
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Кут огляду
130° 25' до 94°
Мінімальна дистанція фокусування
9,8"/25 см
Максимальне збільшення
12x
Оптичний дизайн
16 елементів у 12 групах
Лопаті діафрагми
9
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Так
Розмір фільтра
Гелевий фільтр (задній)
Розміри (ø x L)
3,3 x 4,4" / 83,7 x 112 мм
Вага
570 г