Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II (LP37278-PWW)

Код товару: С000012215
Фото: Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II (LP37278-PWW)

У наявності

Ціна: 4 378 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
ProTactic TLZ 70 AW II
Гнучкість використання, компактні розміри, швидкий доступ - фотосумка ProTactic TLZ призначена для професіоналів, яким потрібна свобода пересування та гнучкість використання.
Збільшується в об'ємі для камери з об'єктивом 24–70 мм.
4 способи перенесення: на плечі, в стилі кобури, на грудях, на поясі
Верхня кишеня-органайзер відокремлена від основного відсіку.
Компактна конструкція, що розширюється, зі швидким доступом
Захисний чохол All Weather AW Cover від негоди
 
 
Скористайтеся рішенням для впорядкованого зберігання, захисту та швидкого доступу в критично важливих ситуаціях в ході Вашої пригоди! Ця зручна у використанні сумка відрізняється конструкцією, що розширюється, що дозволяє розміщувати цифрову дзеркальну камеру з батарейним блоком і об'єктивом 24–70 мм f/2,8 з блендою. 4 способи транспортування: на плечі, у вигляді кобури, за допомогою ременя нагрудного або на поясному ремені. Сумка обладнана двома ременями, а нагрудний ремінь можна розміщувати під нагрудним ременем рюкзака. Також передбачена окрема верхня кишеня-органайзер для невеликих предметів. Всепогодний чохол All Weather AW Cover™ захищає обладнання від дощу, снігу, пилу та піску. Сумка сумісна із серією модульних аксесуарів ProTacti (не використовується з ременями ProTactic Quick Straps).
 
 

Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II (LP37278-PWW) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно підібрати Сумки для фото-відео техніки А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Сумка на кращих умовах. Щоб швидко підібрати Сумка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Lowepro і перед вами будуть Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотототовари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Delsey. Якщо з'явилися при підборі Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II (LP37278-PWW) Запитайте наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Чернігові у стислі строки.

Вага - 0.7 kg
Загальний Об'єм - 4 L
Основний Колір - Чорний
Ширина Основного Відділення (Ш) - 16 x 15.5 x 20.5 cm
Зовнішня Ширина - 20 x 19.5 x 26 cm
Зовнішні Розміри (У Складеному Вигляді) - 20 x 19.5 x 26 cm
Розміри Відділення Для Камери - 16 x 15.5 x 20.5 cm
Розміри Верхнього Відділення - 16 x 18 x 2.5 cm
Основний Пристрій - Камера
Interior Expansion Range - 20.5-30 cm
Об'єм Пристрою - 3 L
Зовнішній Матеріал - Протиосколковий поліестер 1680D, Поліестер 900D
Внутрішній Матеріал - Поліестер 200D