Godox VSM-H02 адаптер

Код товару: С000012320
Фото: Godox VSM-H02 адаптер

У наявності

Ціна: 798 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Адаптер Godox VSM-H02 забезпечує зручне розгалужене кріплення двох пристроїв, оснащених монтажною п'ятою під кріплення «холодний черевик», таких, як мікрофони, накамерні освітлювачі або бездротові радіосинхронізатори, до однієї фотокамери або іншого власника з таким же кріпленням.
 
Стопорна стінка кріплення «холодний черевик» оберігає обладнання, що встановлюється від випадання. Напрямок встановлення обладнання позначено стрілкою на корпусі.
 
Конструкція адаптера VSM-H02 має розмістити більше обладнання на компактній камері або іншому тримачі. Кріплення розташовані під кутом один до одного дозволять встановити комплект додаткового обладнання та аксесуарів.
 
Адаптери VSM-H02 має два різьбові отвори 1/4'' - одне збоку на пластині і одне внизу на монтажній п'яті, що забезпечує можливість встановлення адаптера на штативі та використання додаткових тримачів.
 
Існує також адаптер VSM-H03 – широкий варіант, що дозволяє залишити більше робочого місця та спростити доступ до кнопок налаштування камери.
 
Надійні, міцні та легкі подвійні розгалужувачі холодного черевика Godox VSM виготовляються з легкого алюмінієвого сплаву з анодуванням та прослужать довгий час.

Godox VSM-H02 адаптер - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Аксесуари для спалахів фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Аксесуар для спалаха з хорошими знижками. Щоб легко було підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Аксесуари для спалахів Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Godox. Якщо з'явилися при підборі Godox VSM-H02 адаптер Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення заберіть у Кам'янець-Подільському у стислі строки.

Модель
Godox VSM-H02
Кріплення
«холодний башмак» -2 шт, отвори кріплення 1/4'' - 2 шт
Довжина
61 мм
Матеріал
алюмінієвий сплав з анодуванням
Вага
30 г
Розмір упаковки
70х35х30 мм
Вага з упаковкою
40 г